- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
djculture #45345 üzenetére
Ezzel nem igazán tudok egyetérteni, mert van kb: 10 Samsung vinyóm, némelyik lassan 10 éves, és egyetlen egy sem halt még meg közülük. Apróbb hibákat is csak kettőnél jelez a HDD sentinel, de az is csak egyszeri felpörgési hiba, ill. egy van, amelyiken most kb:13 gyenge szektor van, de az is már vagy 5-6 éve megy 24/7-ben, gyakorlatilag megölhetetlen.
Ez most speciel fogalmam sincs, miért akadályozta a Windows betöltődését (csak háttértár vinyó), azt sem tudom, mit jelent igazából a HDD sentinel szerinti teljesítmény csökkenés, meg hát a kondíció most is 100%-on van -
Kékes525
félisten
válasz
djculture #45345 üzenetére
Nekem három ilyen HDD-ém van, 3 év 55 napja megy és 100%-osak (teljesítmény és kondíció). A becsült hátralevő élettartam kezd csökkenni (674 nap), gondolom azért, mert már elég idősek. Az online ellenőrzés tükrözi azt amit írtál: "A lemez kondíciója magasabb, mint az ennél típusnál számított átlagos érték" (Átlagos kondíció: 92.16 %.). SAMSUNG HD204UI
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged