- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
anorche1 #42410 üzenetére
Mivel bárhol (otthon vagy cégnél) az adatok mentése külsérelmi nyommal jár, és nincs olyan adat ami létfontosságú, így meg lehet próbálni a garanciát. A fontos, hogy garanciális matrica ne sérüljön, külsérelmi nyom ne legyen. Tapadást okozhat mechanikai behatás (ütés, ejtés, stb...), de hibás tápellátás is.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
anorche1 #42410 üzenetére
Igen, a SMART adatokból meg tudják mondani, ha akarják. De nem tudom, hogy a Lenovonál (vagy a Samsung, vagy a Medion, akárki intézi) mi az az érték, ami felett nem rendeltetésszerű használatnak minősül a dolog. Én mondjuk attól függően, hogy mennyi garancia van még hátra simán bepróbálkoznék - nem minden szervizes ér rá pepecselni ilyen apróságok kivizsgálásával, van aki lemeózás után csak rávágja, hogy "Önnek igaza van" és már rakja is bele az újat.
(#42412) XP NINJA: Hát ezt senki meg nem mondja, én 2 éve használok egy 42%-ról 53%-ra "feljavított" WD-t, azóta ott áll, nem hajlandó romlani az állapota. Nyílván 100% alatt semmi nem mondható stabilnak, figyelgetni kell, de használat függő is a dolog - ne ez legyen a "fő" merevelemezed és tarts biztonsági mentéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gigabyte alaplap topik
- Autós topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged