Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mini PC
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
dances #39104 üzenetére
Köszi a választ!
A fő probléma nem az, hogy csökken a kondíció, hanem ezzel arányosan a Windows sem tölt be. Egy adott százalék (kondíció) alatt csak pörög a merevlemez, de nem indul el a rendszer.
Most újratelepítettem, átcsatlakoztattam a másik SATA3-as kábellel az alaplap egy másik SATA3 portjába, amit az Intel P67 Chip vezérel.
Ezen kívül van még másik kettő SATA3 port is az alaplapon, de azokat valami Marvell cucc vezérli - ilyen driver van is az alaplaphoz kapott lemezen, de azt sosem használtam/nem is telepítettem.
És ott valami AHCI Drivert is említ, Intelnél ezt nem írja, csak a Marvellnél.Az újratelepítés után "leválasztható" merevlemeznek ismeri fel a rendszer a merevlemezt. A tálcán ugyanúgy le tudom választani a merevlemezt, mintha valami külsős USB cucc lenne.
A HDD Sentiel szerint 100%-os a merevlemez. A két öntesztet lefuttattam, de mindenféle hiba nélkül végigment a folyamat. A múltkor pedig a rövid-önteszt is leállt már az elején valami olvasási hibára hivatkozva.
Lehetséges, hogy a gyári SATA3 vagy az alaplapi SATA3 port a ludas?Érdemes Windows 8.1 alá feltelepíteni az új Intel Chipset Drivereket?
Korábban csak Windows 7 alá szoktam feltelepíteni, de a Windows 8 mindent felismer automatikusan a VGA Driveremen kívül, ezért itt nem szoktam a Chipset-et telepíteni. Lehet, hogy érdemes lenne itt is?
Alaplapi BIOS frissítést már régen megcsináltam, azóta sem jött ki újabb BIOS.
Illetve van egy Intel Rapid Storage Driver + Software program is a lemezen és a hivatalos oldalon. Ez pontosan mire jó és érdemes ezt is feltelepíteni?Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest