Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
liksoft
üzenetére
nincsen rajta most semmi, szétdobáltam 3 gépre az adatokat.
most kerestetem faterommal a számláját, mert ha megvan akkor visszatudom vinni.
a durva az hogy ez a vinyó alig volt használva, mert a kezdetektől fogva usb-s alu keretben volt. azért ez vicc..
ha faterom nem találja viszont a könyvelésben a számlát, akkor rábasztam...
de hogy mitől lett ez???? ilyen előfordul? nemtom hogy van e még ember aki nálam is jobban vigyáz a dolgaira, szóval nem hinném hogy én tehetek erről..
még ezt a hdd regeneratort megprobálom
mod: koszi admiralis neked is
[Szerkesztve] -
Philippe
csendes tag
válasz
liksoft
üzenetére
Hogy-hogy annyi?
Az eszközkezelő kifogástalannak látja,arról nem is beszélve,hogy a tegnap ugyan ez a vinyó a haveromnál,hibátlanul működött.Le lett formázva,és kapott adatokat is,erre hazahozom és semmi?Nem akarom particionálni,egybe kell,és egybe is lett formázva.
Milyen HDD regenerátort javallasz?Vagy egyeltalán mit csinál az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az eszközkezelő kifogástalannak látja,arról nem is beszélve,hogy a tegnap ugyan ez a vinyó a haveromnál,hibátlanul működött.Le lett formázva,és kapott adatokat is,erre hazahozom és semmi?Nem akarom particionálni,egybe kell,és egybe is lett formázva.