Hirdetés
- Steam Deck
- Video digitalizálás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
kekkec
üzenetére
Az egészben az a szívás, hogy továbbra is egy P-IV s478-ad marad, pedig ha eleve komplett cserének indítod, akkor gondolom nem ilyenre fejleszted.
Sajnos a régi konfigokkal mindig ez van.Egyszer én is belefutottam ebbe, de a második lépcsőnél már kiszálltam és teljesen új platformra váltottam. Igaz, hogy szerencsém volt és el tudtam adni az összes DDR-1-es konfigot viszonylag tűrhető áron, a pár hónapos DDR-1-es 512 MB-os memóriákat meg becserélte a bolt, ahol vettem, DDR-2 1 GB-os modulra egy az egyben. Ezért érdemes egy helyről vásárolni. Ilyenkor kifizetődik, meg a gariztatásnál is. Volt, hogy a polcról cseréltek memóriát és winyót. Alaplapot, meg VGA-t meg kaptam kölcsönbe tőlük, hogy azért a gépet tudjam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos a régi konfigokkal mindig ez van.