Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tetrix
tag
válasz
liksoft #10842 üzenetére
Megnéztem a WD gyári programmjával(data lifeguard diagnostic)a vinyót;aquick test megáll pár másodperc után a következő hibaüzenettel:
"FAIL
Test Error Code: 06-Quick Test on drive 2 did not complete! Status code = 07 (Failed read test element), Failure Checkpoint = 97 (Unknown Test) SMART self-test did not complete on drive 2!"-pedig a winyóhoz ajánlot darabot használtam;a másik kettő 320-as wd-men szépen lefut.
-az Extended Testet még nem futtattam végig de az ment.
-a Write Zeros,az az írási hibákat deríti fel? (őt még nem próbáltam).
A hibás tápellátás miatti felülethibát ez a progi automatikusan javítja,mondjuk van több része,melyik az?
A HDsentinel progi smart diagnosztikáját alaposabban megnéztem,mi mit jelent ,és ahogy kitudtam venni az értékek épp jók.
Csak az a dolog aggaszt hogy nem tudok normálisan másolni rá;az alapból nem jelent garanciális cserét és ez a szektorhibák miatt van egyáltalán?
(A vinyó kisebb partícióján egy win7 rc van telepítve,de ezt nem használom a rendszer másikról fut;bár ott figyel mellette egy 100MB-os rendszer által lefoglalt partíció amit lehet a win 7 rakott oda?Korábban volt még egy Mandriva linux partíció is de azt töröltem;...csak azért írom mert nem tudom ezek összefügghetnek e a fenti problémákkal). -
espeke
tag
válasz
liksoft #10842 üzenetére
liksoft: te tudsz vmi megoldást a vincsire? semmit nem találtam hibát, szoft vááresen. mást meg ugye nem tudok. lehet, hogy a tű lehet? mert akkor irtozatos erőkkel annak megjavításán leszek -jedi-vinyo megjavító erőimet bevetve.
köszi.
(télleg szoftosan semmi megoldást nem találtam rá!)
köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Formula-1
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest