Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

válasz Sk8erPeter #10253 üzenetére

Hogy írjam hogy ezen ne sértődj meg...
    Azért írtam offba mert nem olyan nagy problem. Legalábbis eddig 1x fordult elő az uj vinyoval (régebben is volt de akkor lehet a szar vinyo miatt), lehet release a szar. De gondoltam ha vki esetleg vmi szerencse folytán ebből tudja pontosan hogy mi a hiba oka az megosztja(tudom naiv vagyok, de hátha bejön alapon).
    Persze tisztában vagyok azzal hogy ez egy nehezen átlátható dolog és rengeteg minden okozhatja. Ha nem így lenne valszeg kikövetkeztettem volna én is.
    Azzal is tisztában vagyok hogy iszonyú nehéz másnak távolról segíteni. Pláne egy ilyen hibánál ami akármitől lehet. Ezért nem is vártam csodát. Ha

Tuningnál tudom hogy fixálni kell a pcie frekit. Sajnos nem nyilvánvalo hogy minden tuningos így tesz, de én sokat olvastam, tanultam másoktol mietlőtt tuningolásba kezdtem volna. Ha vmit nem értek biztos utánanézek és nem össze-vissza állítgatok.
    Tisztában vagyok a chkdsk működésével is, tudom hogy én is kezdeményezhetem, de mivel nem zavart annyira a problem ezért nem indítottam. Így visszaolvasva ez a rész tényleg félreérthető volt. :)
    Részemről nincs harag. :R

Új hozzászólás Aktív témák