Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
aer
tag
Nem fizikai hibák javítására/mentésére az alábbi programokat javaslom:
PC Inspector File Recovery
-ingyenes
-gyors
-kevés funkció
Final Data Enterprise 2.0
-fizetős (de neten keresztül dolgozik!)
-sok funkció (pl. e-mail/outlook adatok mentése)
Felülírt fileokkal az előbbi nem boldogul, az utóbbi is csak kis hatékonysággal. Törölt fileokat valami hihetetlen hatékonysággal találnak meg (persze formatálás/tördezettségmentesítés után nem). -
shtml
őstag
HDD Regenerator
http://dposoft.net
A prg írójának állítása szerint a fizikailag sérült HDD-ket is javítja az esetek nagy részében, nem a bad sectorokat rejti el. Én pár hónapja egy 8 gigás HDD-vel próbáltam ki, amelyen bad sectorok voltak. A prg azt üzente, hogy kijavította őket, de utána a Maxtor diagnosztikai program továbbra is mutatott bad sectorokat, igaz, kevesebbet. A ja, a 8 GB-ot majdnem egy egész napig gyűrte.
Nekem nagyon átverésszagú az egész, de szerezz be hozzá törést astalavistáról és próbáld ki. -
Triumph
tag
Köszönöm a válaszokat
Szóval egy Hitachi 80 gigás winyóról lenne szó, és onnan jőtt az ötlet hogy van ilyen progi mert nekem eltünt a D(nem rendszer) meghajtómról olyan 6 giga elvittem a szervízbe ott lefuttatak egy progit amely vissza állította azt. Tudom hogy az xp elvesz lapozófájlnak vmennyi helyet de nem erről van szó. -
Sir Tyudor
csendes tag
Szia Triumph!
Milyen és mekkora vincsid van, hány giga tűnt el róla, ezen van a rendszered vagy másodlagos?
XP.-t használsz?
Ha igen és a vinyód a ''C'' akkor akár másfél giga is lehet takart, lefoglalt!
Menyire értesz az XP. lelkivilágához? A benne lévő alapból lüke és nemnormális beállítások felülbírálásához? Mit vágsz rá arra: ''HIDE'' és ''%systemroot%''
Mert lehet, hogy csak az XP. elvesz tőled egy kevéske helyet.
Ha mégis hibás a vinyó akkor bocsi a sok felesleges kérdést.
:DD -
Ekváádor
őstag
Itt van egy progi, nem tudom milyen, mert csak megnéztem mit tud..De azért bemásolom ide:
O&O Defrag Professional Edition v6.0 B609
Lemeztöredezettség-mentesítő.
Jó minőségű lemeztöredezettség-mentesítő Windows NT/2000 és XP rendszerekhez. Alkalmas a merevlemezek ellenőrzésére, javítására, illetve azok optimalizálására. A program a stealth, space, complete elvek szerint képes optimalizálni a merevlemezeket.
http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged/rendszer/oodpe_6_0_609_enu.html
Itt találtam a progit.
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
Hát én csak olyan progit tudok, ami nem csak a vinyót hanem az egész gépedet átnézi az alaplaptól kezdve a hdd-ig.De ez asszem nem javítja ki a hibákat.De érdemes megnézni.A neve:AIDA32
De próbáld meg a scandiscet is mert az is kiszokta javítani a hibákat.Mondjuk az eltűnt gigákat szerintem sem lehet kijavítani. -
Triumph
tag
Sziasztok
Tudtok olyan programot amely adatvesztés nélkül átnézi a winyót és kijavítja a hibákat???(pl.: eltünt gigák stb.)
Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest