Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
shtml
őstag
HDD Regenerator
http://dposoft.net
A prg írójának állítása szerint a fizikailag sérült HDD-ket is javítja az esetek nagy részében, nem a bad sectorokat rejti el. Én pár hónapja egy 8 gigás HDD-vel próbáltam ki, amelyen bad sectorok voltak. A prg azt üzente, hogy kijavította őket, de utána a Maxtor diagnosztikai program továbbra is mutatott bad sectorokat, igaz, kevesebbet. A ja, a 8 GB-ot majdnem egy egész napig gyűrte.
Nekem nagyon átverésszagú az egész, de szerezz be hozzá törést astalavistáról és próbáld ki.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest