Hirdetés
Aktív témák
-
kkalman
csendes tag
Nekem a napokban rakoncátlankodott a 4 hónapos Maxtor D740X 40G 7200-es vinyóm. Mikor megvettem, akkor jól becsavaroztam a gépbe, vettem hozzá egy hűtőt, ami elölről szívja a levegőt és löki be a vinyóra, és azóta úgy van. Eddig nem volt vele semmi baj, gyors volt, halk volt, csak az írás/olvasáskor kerregett, de sokkal halkabban, mint az eddigi vinyóim. Pár nappal ezelőtt, működés közben kattant egy nagyot (mint mikor power gombbal lövöm le a gépet, és nem a Windows kapcsolja ki), és lefagyott minden. Ezután még ment a gép hiba nélkül, majd tegnapelőtt hasonlóan kattant egyet a vinyó, majd felpörgött, megint kattant, megint felpörgött, egészen addig, amíg meg nem nyomtam a power gombot. Ezután a WinXP már egy nem bootolható partíciót észlelt, szóval ellszált az egész. Linux-szal is megnéztük, az látta az összes partíciót hiba nélkül, még az XP-s bootpartíciót is! Leszedtem a csak itt tárolt létfontosságú doksiaimat, és egy kicsit megnyugodtam. Újrapartícionáltuk, és azóta újra fent van az XP. Egyenlőre minden jól megy, nincs bad sector.
Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez miért lehetett? Volt már valakinek hasonló problémája? Előfordulhat ez mégegyszer?
Aktív témák
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Yettel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest