- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdező2
csendes tag
namármost csak az ellen kellene nekem megoldás, hogy mit tegyek a monitoromra szálló, muslica nagyságú állatkákkal, mert elnyomom én őket a monitoron, de aztán megint takaríthatom le alkogholos ciffel...
-
Kérdező2
csendes tag
én is elkezdtem töredezettségmentesíteni 160 asból 1 partíció (amin a windows van, meg a progik..), de egy fokot nem emelkedik, egyik progi szerint sem
-
Kérdező2
csendes tag
muszáj a rack, mert sok adat mozog nálam, 160 as, 2 120 as meg 1 40 es winyóm van, és haverok is hurcolásznak cuccokat, aztán fene sem akar szerelgetni....
de értem mit mondasz...majd meglátom mitlehet tenni, hogy minél jobban hűtve legyen arack, mert azért jönnek a meleg napok rendesen -
Kérdező2
csendes tag
nah jó, én végül is azt akartam tudni, hogy mikor felment olan 52 re a 120 as winyóm a rackben az normális e, illetve, hogy menyi a max, amivel még érdemes működtetni, és mennyinél érdemes pihentetni...én ezt szeretném tudni
mellesleg , most azért a levegő is lehűlt jóval, az ablak meg nyitva, szal azért mehet most 44 -27 fokon a 2 -
Kérdező2
csendes tag
Nem, csak a te hozzászólásod tűnt úgy, mintha a dczés, olyan nem mindennapi dolog lenne
1 venti van a rackben, már féltem is, hogy nemmegy szal beledugtam (leszedtem a ház oldalát), egy kis papírt, és hallottam, hogy ''pödri'', szal működik
most pl 45 fokon megy a 120 as a rackben, 27 fokon + a 160 as -
Kérdező2
csendes tag
megsúgom, hogy nálam is megy a DC. 2 külföldi hubról szedek most olyan 48 kbyte/seccel, töltenek is fel tőlem, de azt trükkösen lassíttom...
3 napig ment folyaatosan a gép...szedett le vagy 7 gigát, és olyan 50 re ment fel a hőfok a rackben...a másik meg olyan 30
de vimizsont a gépházamban alapból van 3 venti....egy hátul, kettő oldalt alul ami sztem elég sokat rátesz, hogy bent friss levegő legyen
[Szerkesztve] -
Kérdező2
csendes tag
tudomisén...majd lemérem....kicsit meleg...
mér szerinted ezek az értékek jók vagy mi? -
Kérdező2
csendes tag
hm....az írásom pillanatában a 120 as winyóm (maxtor) 34 fokos, a rackban lévő 160 as winyóm meg 52 fokos....
lehet beszerzek egy több ventis racket, mert ezt kicsit soknak találom...a 120 as is 30 körül szokott mozogni
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest