- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlyChocolate
senior tag
Tudnátok olyan HDD dokkolót ajánlani ami mind ata mind sata vinyókat fogad 3.5-s méretben.
Legalább 3.0-s USB csatlakozóval.
Legyen inkább drágább de stabilan működjön.
Előre is köszöntem a válaszokat........ -
tknof1871
őstag
Hi! A dokkolóm 10 percenként leállítja a HDD-t (a motort leállítja, a fejszerelvényt parkolóvillára teszi), 18 sec-ot vár és újraindítja. Ismerős a probléma?
-
King Unique
titán
válasz
beloadjoker #5 üzenetére
Amit linketél az dokkoló
, az 2,5" külső mobilrack, de noti tárhely kibővítésre hosszú távon jobb megoldás szerintem.
ez a dokkoló
Teljesítmény a belé kerülő, ez esetben notivinyó sebességétől függ, néhány itteni példa: teszt1, teszt2, ezek 500 GB-os tányérokkal szereltek, egy kisebb adatsűrűségű nyilván lassabb: teszt3.
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja, de van 3,5" nagynak is olyan kéne, bár vsz noti mellé 2,5" kell majd neked, kényelmesebb. -
beloadjoker
őstag
Csáó !
laptop mellé szeretnék egy külső hdd dokkolót m ert ebben csak 256gbos ssd van.
ezt néztem ki :sebességről tud valaki valamit mondani ? vagy tudnátok ajánlani mást ? fogadhat nagyon hdd-t is nem gond a lényeg hogy usb3.0ás legyen a sebesség miatt na még a kérdés hogy milyen a sebesség ? írási olvasásira lennék kíváncsi.
-
parabob
csendes tag
Dejó!
Végre!
Merevlemezen tárolásra kerestem megoldást, ahol néha cserélném a vinyókat. Mindezt a lehető legkevesebb szerelgetéssel párosítanám. A dokkoló használata igen jó megoldásnak tűnik.
A kérdésem, hogy ritkább használat/sűrűbb cserélgetés mellett van valakinek bármi tapasztalata?
Vagy ötlet, hogy mibe érdemes ilyen fronton a pénzem belefektetni... ? -
Kereso83
csendes tag
Segítséget kérnék!
HDD dokkolót keresek rendszergazdáknak, amely képes egyaránt IDEs és SATAs HDD-k kezelésére. Eddig nálam az UNITEK termékcsalád (SATA-s+converter IDE megoldással) felelne meg, de úgy tapasztalom, hogy ez nálunk az országban nem kapható. Alapból az USB2 is jó de ha bárki tud USB3.0-s megoldást az is érdekelne. Várom a javaslatokat olyanokat ami nálunk is kapható. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest