- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Cathfaern #15 üzenetére
Igazad lehet, nekem az újraindításos ghost a 8.0, vagy 8.5-ős lehetett. Azért emlékeztem a 9-esre, mert azt is föltettem, de csak azért, hogy azt a kis fájlt egy flopyra kivegyem, aztán uninstalláltam. Milyen jó volt a win98-as időkben, ezzel a kis ghost.exe fájllal lehettett a működő op. rendszert menteni. Na meg vissza is kellett állítani sokszor.
-
Zoli bácsi
őstag
Elküldtem, de most nagy dilemmába vagyok. Ma volt a lányom 6 éves szülinapja. Megártott volna az a két üveg sör....meg vagyok győződve, hogy az adataidnál az imént bela555-ös kezdetű címet olvastam...most meg bela444. 130kg-osan két üveg sör így megárt, többet nem iszom, csak ásványvizet.
-
Zoli bácsi
őstag
Nem véletlen hogy kilépnek, amíg mentik a rendszert, az változhat. Beteszel egy üres flopyt win xp alatt, és formázásnál beteszed a pipát hogy ''rendszerindító lemez készítése''. Készítesz egy másik flopyt, azon legyen a command.com az első flopyról, meg a ghost.exe. Az első lemezről indítassz, aztán lemezcsere, és ghost+enter
szerk: elküldtem, csak a freemail kicsit lassan reagál.
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Én is Norton Ghostot használok. Valszeg le tudja menteni win xp alól is. Nekem a bevált módszer, hogy a ghotból csak a kis 1mb-os ghost exe fájlt használom. Elindítom rendszerlemezről a gépet, elindítom a ghost.exe-t, ez már ezután látja az ntfs partíciókat. Lementem a C: meghajtót egy másikra egy fájlba, reset, és a gho fájlt kiírom dvd-rw-re. Visszaállítás is hasonlóképp. Bevált.
szerk: Igen, már emléxem, egyszer ghosttoltam winxp alól, azthiszem a 9.0-s ghosttal. Újraindította dos módban a gépet, addig ideiglenes fájlokat tett a gyökérkönyvtárba, és gondolom a boot szektorba. Miután lementett, normálisan újraindult az xp. Visszaállításhoz két floppylemezt készített.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest