Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mennyi?

aktív tag

válasz CsendPenge #39 üzenetére

Most jut eszembe: Akkor én hogyan tudtam indítólemezzel megformázni a vinyót egybe 70akárhány gigára és FAT32-re!? :F

• Mennyi?

aktív tag

válasz CsendPenge #39 üzenetére

Igen végigment a full surface is. És igen volt olyan amelyik 2 perc alatt végigment, de ezt én sem vettem komolyan/hogy melyik arra már nem emléxem/. De rendesen hosszú is lefutott rajta, sőt a low level format is sokáig tartott úgy ahogy annak kell.
    Az fdsikkel készített partíción végig futtattam egy scasndisket /teljes teszttel/ :U :B és történt még egy érdekes eset is: Felmásoltam rá 2 divx home videot /:D/ az egyik 1cd-s a másik 2 cd-s. Lejátszottam rajta, bele-bele-tekergetve és ekkor úgy nézett ki, olyan hibák jöttek elő folyamatosan /nem vagyok annyira mélyen benne a témában/, mint amikor néha hibás a kódolás és be-be villannak rózsaszín meg mindenféle színek elcsúszva! De, mint mondtam itt zöbbé-kevésbé folyamatosan!!! Igen megnéztem azt is a másik vinyómon, amit másoltam és az ugyanott nem csinálta. Gondolom ez is összefügg a vinyóval, de hogy hogyan arról gőzöm sincs!? :F

''hányfele szedjem'' : Akkor ezexerint én értettem félre, vagy olvastam félre, mert nekem az jött le mintha azt tanácsoltad volna, hogy daraboljam fel több partícióra?!?

Melegedés: Érdekes dolog ez is. Van mellette 3db 160-as Satás HItachi, kettesével előttük egy-egy 12 centis venti /Coolermaster Stacker Rulez!:D/ és olyan közepes használatnál 30-32 fok körül vannak /előtte egyedi, gyenge hűtéssel 40 felé közelítettek/. Ez a Samsung meg csakk kint hever egy cd papírdobozán, a ház aljában mindenféle hűtés nélkül/bár az elektronikája felfelé van gondolom így könnyebben adja le a hőt/ és kb. hasonló értékeket hoz, mint a többi három!:Y

Ui: Nem! Ebben nem vagyok akkora láma, hogy gyorsformázást használjak! :DDD :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák