- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #39 üzenetére
Most jut eszembe: Akkor én hogyan tudtam indítólemezzel megformázni a vinyót egybe 70akárhány gigára és FAT32-re!?
-
Mennyi?
aktív tag
válasz
CsendPenge #39 üzenetére
Igen végigment a full surface is. És igen volt olyan amelyik 2 perc alatt végigment, de ezt én sem vettem komolyan/hogy melyik arra már nem emléxem/. De rendesen hosszú is lefutott rajta, sőt a low level format is sokáig tartott úgy ahogy annak kell.
Az fdsikkel készített partíción végig futtattam egy scasndisket /teljes teszttel/és történt még egy érdekes eset is: Felmásoltam rá 2 divx home videot /
/ az egyik 1cd-s a másik 2 cd-s. Lejátszottam rajta, bele-bele-tekergetve és ekkor úgy nézett ki, olyan hibák jöttek elő folyamatosan /nem vagyok annyira mélyen benne a témában/, mint amikor néha hibás a kódolás és be-be villannak rózsaszín meg mindenféle színek elcsúszva! De, mint mondtam itt zöbbé-kevésbé folyamatosan!!! Igen megnéztem azt is a másik vinyómon, amit másoltam és az ugyanott nem csinálta. Gondolom ez is összefügg a vinyóval, de hogy hogyan arról gőzöm sincs!?
''hányfele szedjem'' : Akkor ezexerint én értettem félre, vagy olvastam félre, mert nekem az jött le mintha azt tanácsoltad volna, hogy daraboljam fel több partícióra?!?
Melegedés: Érdekes dolog ez is. Van mellette 3db 160-as Satás HItachi, kettesével előttük egy-egy 12 centis venti /Coolermaster Stacker Rulez!/ és olyan közepes használatnál 30-32 fok körül vannak /előtte egyedi, gyenge hűtéssel 40 felé közelítettek/. Ez a Samsung meg csakk kint hever egy cd papírdobozán, a ház aljában mindenféle hűtés nélkül/bár az elektronikája felfelé van gondolom így könnyebben adja le a hőt/ és kb. hasonló értékeket hoz, mint a többi három!
Ui: Nem! Ebben nem vagyok akkora láma, hogy gyorsformázást használjak!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest