Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chakany
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, de megpróbálom. PC-ről nézek filmet az összefoglaló szerint. Néhány hónappal ezelőtt még működött az android telefonra felrakott Remote for MPC, majd egyszercsak egy winfos frissítés után már nem találta meg a telefon a portot. Gondoltam majd ha rászánom magam és újra rakom a rendszert akkor megoldódik ...és ezzel elengedtem. 1 hete újra raktam a gépet, de most sem találja, több ilyen progit is kipróbáltam, de nem megy.
Mi lehet a baj? Lehet az új router? Digi bekötötte az 1 gbit netet és ezzel együtt jött egy új router: ZTE ZXHN F618V2Azt észre vettem, hogy a számítógép és a tv nem kommunikál egymással mióta ez a router van, pedig mindkettő kábelen van. Ez kevésbé zavar. Illetve most nézem, hogy telefon sem kommunikál a tv-vel (pl.: Chromecast), de ez sem zavar annyira.
Köszönöm!
-
chakany
tag
válasz
solfilo #30699 üzenetére
Igen, én is azt hiszem, hogy azt vette alapnak. És kellett neki az a "kis" idő, mire rájött, hogy ez a cucc nem fogja bírni a hardweres gyorsitást
Mindenesetre, soha többet nem fog ki rajtam, és rajtad sem
Most néztem gyorsban tesztvideót a Vega11-ről. Azért az elég komoly, hogy már ilyen IGP-ket raknak a procikba.Anno elindítottam a 3470-en a COD2-t, néhány képkockánál tovább nem jutottam vele.
-
chakany
tag
válasz
chakany #30681 üzenetére
Azt hiszem megvan
MPC-ben, Nézet->Beállítások->Belső szűrők->Video dekóder - Hardware Device to use sornál alapesetben az 'Automatice (Native)' volt beállítva. Átraktam a videókártyára és azóta megy elsőre minden, szépenlegalábbis eddig
Gondoltam megírom, ha másnak is lenne majd ilyen gondja.[ Szerkesztve ]
-
chakany
tag
Igen, megcsináltam, egyedül a frissítési frekvenciát nem tudom beállítani. De ahogyan láttam azt a videóforrástól függően állítja a kártya.
Nincs húzva a kártya. Egy benchmarkot felraktam (Valley). Leszedem.
Újraindítottam a gépen, most már a 4k-nál megakad, igaz csak 4-5 mp-re. -
chakany
tag
Köszönöm
A 19041-es verziót telepítettem. Tökéletes működik a 4k HDR, nincs szaggatás sem
Viszont ami érdekes, hogy az 1080p filmnél, kb 20-30 másodpercig csak hang van, a kép kimerevítetten áll. Sőt, az egyiknél le is fagyott az MPC, úgy hogy be sem tudtam zárni csak a feladatkezelőből
Most mit rontottam el?
-
chakany
tag
válasz
tupacamaru #30678 üzenetére
Na jó, akkor megyek telepíteni...
Köszönöm! -
chakany
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Vettem egy RX570-et, hogy a tv-n (Sony 55XG8196) 4k HDR-ben tudjak filmet nézni. Beállítottam mindent, ami a téma összefoglalóban van, egyet kivéve. Nem tudom a vga kezelőben beállítani a 60 Hz-et, nem engedi. Bár úgy látom, hogy a videó forráshoz állítja automatikusan. Sajnos bármilyen 4k tartalmat játszok le, folyamatosan vannak benne mikroszaggatások. Mit kéne még állítanom? A gép komponensei:
Asus P8H77-V alaplap
i5-3470s
2*4Gb HyperX Fury 1866 Mhz (nyilván csak 1600-on fut)
XFX RX 570 4Gb
128 Gb SSD (Sata3)
2 Tb HDD (külső USB3)
Chieftech 500W táp
Windows7 64bit
Ezen simán vinnie kéne. Amúgy az normális, hogy egy 60 Mbit/s-os filmnél átlagosan 90%-os a proci terhelés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel