Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadime
csendes tag
Sziasztok!
Van egy notebook es azon szeretnek 1080p videot lejatszani DXVA gyorsitassal.
chipset: intel G45 (4500HD integrált vga)
cpu: intel T9400 / 2.53Ghz / 6M / c2d
player: MPC-HC 1.845 build betaA forumot olvasva ugy tunik ez nem megy. Nekem sem sikerult. Kiprobaltam a PowerDVD 8-at, s lam mukodik g45-os chipsettel is DXVA (cpu load ~5%). Super.
En igen kedvelem az MPC-HC-t. Azon szeretnem a DXVA-t.Egy angol nyelvu forumon bukkantam a megoldasra. Installald a powerDVD-t. Masold ki a VideoFilters konyvtarat.
Uninstallad a a powerdvd. Regisztrald a kimasolt codecet es hasznald MPC-HC alatt.Hat megy is a dolog, csak a DXVA hasznalatat "elfelejti" a kimasolt codec. Tud valaki erre egy megoldast?
[ Szerkesztve ]
-
stfx
aktív tag
válasz
Templomegere #860 üzenetére
Nezd meg a cpu hasznalatot amikor akad a video, szerintem keves a 2.8-as amd ffdshow-al. Probald ki a coreavc-t, az jobban kihasznalja a dualcore-t es gyorsabb is az ffdshownal.
Probald ki ugy xp alatt hogy MPC-ben az view/options/playback/outputot overlayre rakod, es coreavc-vel vinnie kell a 1080p-s planet earth-ot is, mert nalam az C2D E6420 alapon elviszi meg a madaras jelenetet is. Egyebkent a planet earthbol nincs dxva kompatibilis 1080p rip, mindegyik L5.1-es.Mas:
csak engem zavar a sok baromsag, mint pl a topik cim is?
hardveres mkv gyorsitas
Ez egy szakmai forum nem kene azert ilyen infokat terjeszteni.mkv≠HD
x264,h264≠HD
Az mkv egy kontener amibe nem csak h264-es video lehet.
h264-el lehet kisebb felbontasu videot is tomoriteni (ld. ipod), nem jelenti azt hogy HD.
x264-es codec nincs, csak egy h264 encoder implementacio. (codec=coder/decoder az x264 meg csak encoder) -
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
A film meghatározott szabványon belüli beállításokkal van kódolva (pl. nagyfelbontású tartalmak : H264 ).
Hardveres gyorsítású VGA-k csak ezen a szabványon belüli filmeket bírják gyorsítani ,de hd-ripek esetén (mkv) előfordul,hogy a kisebb helyigény vagy kicsit jobb képminőség esetén eltérjenek a szabványtól és ezeket már csak a processzor tudja dekódolni,így nem ér semmit a hardveres gyorsítás.Videókamerával készült m2ts fileok biztos mennek hardveresen gyorsítva,de a gma950 ezt nem támogatja, a procid meg gyenge hozzá.
-
Alvin_ti4200
félisten
Shuttle K45 Barebone
CPU: ?
VGA: Intel GMA950Vajon 1080p-s mkv-ra létezik olyan olcsó proci, ami alapórajelen elég? (tuningolni gondolom nem lehet ilyen cuccban)
-
sbazsi
veterán
Ez a vas mennyire elég hd video lejátszására?
Processzor: Core 2 Duo T5670 (1,8 GHz/800 MHz/2M),
Memória: 2x1 GB (PC2-5300 DDR2 667MHz),
HDD: 160GB/5400rpm SATA HDD,
Optikai meghajtó: DVD+RW Dual Layer,
VGA: Intel X4500 Integrated Graphics,
Kijelző: 14.1" WXGA (1280x800) fényes kijelző + Camera,
Egyéb: Lan 10/100, Intel 5100 AGN (1x2), Bluetooth, FireWire, 3 USB,
Biztonság: Ujjlenyomat olvasó,
Akkumulátor: 6 cellás,
Beviteli eszközök: 7-in-1 kártyaolvasó, ExpressCard
Operációs rendszer: Microsoft Windows Vista Business 32+ XP Professional Recovery DVD,
Garancia: 1 év szerviz garanciaVagy ez:
Processzor: Core 2 Duo T5670 (1,8GHz/800 MHz/2M),
Memória: 2x1 GB (PC2-5300 DDR2 667MHz),
HDD: 160GB/5400rpm SATA HDD,
Optikai meghajtó: DVD+RW Dual Layer,
VGA: Intel X4500 Integrated Graphics,
Kijelző: 13.3" WXGA (1280x800) fényes kijelző + Camera
Egyéb: Lan 10/100, Intel 5100 AGN (1x2), Bluetooth, FireWire, 3 USB,
Biztonság: Ujjlenyomat olvasó,
Akkumulátor: 6 cellás,
Beviteli eszközök: 7-in-1 kártyaolvasó, ExpressCard
Operációs rendszer: Microsoft Windows Vista Business 32,
Garancia: 1 év szerviz garancia -
pete_21
addikt
Bocs, 2x ment el :S:S
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
MPC-HC-ban hol lehet egyébként fényerőt és kontrasztot állítani?
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
Templomegere #875 üzenetére
Nekem a Planet Earth 720p-s ESiR verzióval nincs gondom,szerintem szedd le valami más csapat ripjét az biztos jó lesz.
-
Scoobyka
addikt
lenne egy olyan kérdésem,hogy a régi gépemet lehet átalakítom htpc-nek....
egy duron 2,2gigahzen 1giga ddr 400mhzes ram és egy agp-s 3450 elég az 1080p-s filmek lejátszásához vagy célszerű alaplap proci cserre is....csak mert a 3450ben van elvileg hd hadveres gyorsítás... -
PuMbA
titán
válasz
Templomegere #870 üzenetére
Nézés nélkül nem lehet,ám az ilyen félrekódolás TV-ből felvett anyagoknál fordul elő.
Mikor megszerzek egy hd filmet én előszőr mindig letesztelem,hogy hogy megy hibátlanul (EVR v EVR Custom Presenter(Egyedi beállítás) v Overlay Mixer + DXVA v DXVA nélkül).[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Hello!
Az normális, hogy a hd filmek 24 fps-sel mennek?
Amúgy minden jól működik, csak sz.tem kicsit kevés ez a szám...... -
PuMbA
titán
válasz
Templomegere #865 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
jolaca
csendes tag
Sajna nagyon új vagyok...
Az AfterDawn-on találtam a tsmuxer .mkv>AVCHD konvertálás leírását. Egy találomra letöltött fájllal ment is a dolog (.m2ts-ből a notebook vinyójáról már le is játszotta a WinDVD SE, eddig rendben.
De én mást szeretnék, és az nem ment. Azt próbálmám ugyanis, hogy az AVCHD kamkorderemre (HG10) átmásolva/ráirányítva tudjam lejátszóként használni. Próbált már valaki ilyesmit (keveset olvastam vissza, bocsánat!), lehetséges-e vajon?
Kimeneti formátumként próbáltam .ts, .m2ts és blu-ray változatot, mindet az összes lehetséges kamkorder könyvtárba bemásolva (illetve az illető (al)könyvtárakat a progi kimeneti célkönyvtáraként megjelölve - semmi, a cucc nem látja, így nem lejátszható. A program alapbeállításain nem változtattam, mert nem értek hozzá. Egy dolog biztos: az .mkv konténer 720p-s felbontást árult el, a HG10 natív HD-felbontása 1080i. Erre viszont nem ajánlott gyógyírt a program.
Kérnék szépen vélemény(eke)t!
És köszönöm!
Laci -
iMaverick
addikt
Közben megnéztem jobban az XP-Standalone filter-BSPlayer-es verziójú gépen is, és ott is szaggat a film... Szóval tényleg valami szabványon kívüli kódolás lehet a probléma... (A DXVA-t kikapcsolva nem szaggat a lejátszás. Viszont néha valami belóg a képbe. Nem vicc! Olyan mintha valami hülye effekt lenne: valami karakterlánc lóg be a tetejéről... Lehet hogy a feliratot mutatja ilyen hülye módon?)
-
PuMbA
titán
válasz
Templomegere #860 üzenetére
Vista + MPC-HC + EVR-rel nem kellene lennie akadozásnak.Az elképzelhető ,hogy a film nem szabványos így hardveres gyorsítással akadozik,de ki tudod venni a Play-->Filters-->MPC Video Decodernél a gyorsítást. Gépről ajánlatos minden kodeket meg splittert leszedni,csak MPC-HC maradjon fent
-
Templomegere
senior tag
Hali !
Olyan gondom van hogy ...... eddig bármilyen vas volt a gépemben mindig ugyanez a problémám volt .
AMD X2 2800mhz , ATI 4850 , 4 gb ram stb
DVI-HDMI átalakító - dvi-dvi kábel , fullhd TV
mkv filmek lejátszásánál , néha olyan szaggatós , beakadós a kép . De nem mindig , természetfilmnél , a közeli képeknél minden hibátlan , de amint mutat egy hegyvidékes tájat mondjuk 10000 pingvinnel megspékelve akkor már érezhető a rángatózás .
kodek részhez hülye vagyok.....kmplayer-t használok , de kipróbáltam már minden mást . MPC HC-t matroskával , ffdshow-al de az is ugyanígy tett .
Ha a pc monitoron nézem akkor is ugyanez a szitu .
XP , vista szintén tökmindegy .
segitsééééég
-
iMaverick
addikt
Van valakinek tapasztalata a HD-s gyorsítással 64bites Vista alatt?
A szitu: újratelepítettem az asztali gépemen a Winfost, és ha már a múltkorjában lecseréltem a ramjaimat 4GB-ra, gondoltam kellhet a 64 bit (és akkor már legyen Vista).
Tehát az aláírásomban szereplő konfigra rátettem egy angol Vista 64bitet SP1-gyel. Catalyst 8.10, .NetFX 3.5, legutolsó DX... (az augusztusi frissítésű).
Namost beregisztráltam az MPC HC videdec.ax-ét (a 64bites verzió eleve nem ment, így maradt a 32bites). A videókat lejátsza (BSPlayer-t használok EVR Custom videórendering-gel), csak a gyorsítást nem csinálja...
Letöltve az MPC HC 64bites verzióját csinálja a gyorsítást, de szaggat a lejátszás... Ráadásul én jobban preferálom a BSPlayer-t... 5let?
-
pentium4
senior tag
hali!
jöttem hozzátok hátha valaki megtudja végre oldani a rejtélyemet!
adott a konfigom, profilomba látjátok 1920ba nézem a windowst!
ez a kodek van fent a gépemen: [link]
avi-nál minden rendbe, 720p nél is, de van oylan film ami kicsi náha néha gatyaszaggatózik, 1080 nál is ez a helyzet csak ott nagyobb arányban 10ből 1-2film nem szaggat!
kérdem én, hát egy iylen konfigon simán kéne futnia a legdurvább 1080 as hd nak, de nem, nemfut, hanem inkább szaggat!
proc terhéls is megvan: 10-42-20-43, mag1-mag2 stb.! e körül ugrál folyamatosan!
szal miként is lehetne megoldani azt hogy szaggason az mkv lejátszása, gom playerrel játszom, de vlc vel is ugyan ez a helyzet! vista ulti 64bit-et használok!
kösziP4
-
Scoobyka
addikt
Athlon 3500+ 64 bites
Asus A8NE-FM/S (939-es) PCI-E alaplap
NVidia GeForce 6200 SE PCI-E videovezérlő v.SAPPHIRE Radeon HD 2400xt,256mb,vagy ez már megbírkozik az 1080ps hdripekkel....
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Asrock alaplap mATX S939 Pci-e
3200+ S939 AMD proci + hűtő
Sapphire ATI X1650XT 256mb/128bit kártya garanciával
512 rammal(800mhz)elég lesz futtatni az 1080p-s hdripeket?
vagy kevés ez a gép neki?...illetve később pakolhatok erre a lapra nagyobb procit?(sajna annyira nem ismerem)
-
pubwart
aktív tag
Sziasztok,
Nagyon angy bajom van. Vettem egy gépet küldön HD-zésre. Csak az a baj, hogy nem fut rajta egy hd videó sem
ASUS M3N78-EMH HDMI alaplap, benne egy AM2+ 6000+ X2 4Gb ram 750Gb HDD és nem megy rajta egy rendes 720p sem nemhogy 1080i.
Friss windows. CoreAVC + KMPlayer és nem megy
Majd: ffdshow+matroska+wmp classic
csak szarabb. Mit csináljak? mert megöl az ideg
-
khalox
őstag
Valahogy úgy, ahogy ArGab mondja.
Én a következő módszert használom:
Készítek egy sima szövegfájlt, aminek ez a tartalma:# timecode format v1
assume 25.000Az MKVtoolnixben (a lentebb linkelt mkvmergeGUI-ban) betöltve az eredeti MKV fájlunkat, ki kell választani a videó sávot, majd a timecodes-nél kiválasztani és betölteni az előbbi TXT-t (hogy milyen nevet adsz neki, az mindegy).
Az eredmény 25fps-es film, amire már konvertálás nélkül simán rámegy a magyar hang (csak megint össze kell muxolni, miután kitaláltad a hang eltolásának mértékét, ha nem csináltad meg egy lépésben). -
ArGab
őstag
MKVExtractGUI-t leszeded az MKVMerge-hez, simán a könyvtárába másolva működik. Kiszeded a videósávot az mkv-ból, majd az MKVMerge-el újramuxolod. Ekkor be tudod állítani a videósávhoz a Format specific options résznél az FPS értéket.
[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
Ez így igaz...
Közben még eszembe jutott valami, amiért lehet, hogy a "szakma" megkövez:
Szóval ha már úgyis kódolni kell a hangot, akkor inkább az eredetit raktam volna 24-ről 25-re (a család úgyis magyar hanggal nézi...), és a magyart hagytam volna 25-ön és a video sebességét is 25-re állítottam volna (mivel az MKV-ban a tömörített videofolyamnak nincs köze a forrás BluRay 24fps-es folyamához, hisz át van kódolva).
Így megússzuk a 24-25fps konverziót, ami mind monitornál, mind TV-nél szívás lehet, és mivel a megjelenítést ilyenkor megint csak furcsa módon a hang szenvedi meg... (mert a lejátszóprogram, hogy röccenésmentes legyen a lejátszás, hozzáigazítja a sebességet a megjelenítő frissítési frekvenciájához, ha van egy kis esze..., /vagy pulldownt használ..., vagy natív 24fpst, ami elég ritka/. Az első módon ezt úgy teszi, hogy a hangot visszatorzítja (amit te lelassítottál, visszagyorsítja...))... Pl. a ReClock nevű cucc erre való.
Persze ilyenkor rövidebb lesz a film... amire az eredetiség rajongók felhördülnek...De lehet, totál hülyeség, meg a hardvertől is függ, majd valaki okosabb megmondja...
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
-
khalox
őstag
ha a videohoz nyúlsz egyébként, abban több kárt okozol...
Nem, mert nem kell átkódolni... csak a lejátszási sebességét megváltoztatni... Ha át is kellene kódolni, akkor azt egyrészt minden áron el kell kerülni, másrészt valóban a hang nyújtása/zsugorítása egyszerűbb is és gyorsabb is:
Ha dual DTS-t akarsz, akkor valóban legalább az egyik hangsávot meg kell piszkálni. (Néhány embert zavar, hogy ilyenkor néha elmászik a szereplők hangszíne... vájtfülűek hallják...)
Ha viszont mégis inkább maradnál az egy hangsávnál, akkor az átkódolást megúszhatod... -
FefeeX
veterán
Az a baj, hogy DualDTS-t akarok csinálni
de már megvan minden, kaptam nagyon jó segítséget, így a DTS hangot lassítom 25ről 24FPS-re
Szerencsére a minősége nem romlik számottevően, ha nem összehasonlítjuk akkor abszolúte...
ha a videohoz nyúlsz egyébként, abban több kárt okozol...
-
khalox
őstag
Az xvid nem igazán nagyfelbontású videókhoz való, viszont könnyebb dekódolni. A H264 (x264) ugyanolyan bitráta mellett jobb minőséget ad, jobban lehet vele közelíteni az eredeti forrást.(Pl. 720p-re h264-gyel az átlag 5000Kbs már kb. OK lehet, xvid-del ugyanez a minőség 8000 körül lesz). Mondjuk az megint más kérdés, hogy tényleg látszik-e rajt...
-
_ak_
addikt
Na de van-e akármilyen előnyöm ezzel a sima xvidhez képest. Általában ahonnan le szoktam szedni a cuccokat, megjelenik h264 és xvid kódlással is.
PuMbA: Nem akarok mpc hc-t használni, mert szvsz semmivel sem jobb, mint a kmp. illetve nálam nem mutatkozott semmi. Hiába a multi core support. asztali 4 magoson is gyorsabban játssza le a videókat a kmp, mint mpc hc (vagyis egyikkel sincs problémám, de pl kmpvel, akár fast forwardba is tudom nyomni az 1080p-s filmeket)
[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
A második felére válaszolva: persze, hogy van értelme - a DXVA az csak egy lehetőség, hogy az azzal kódolt film és megfelelő grafikus processzor támogatás és szoftver mellett ne a processzornak kelljen dekódolnia a HD tartalmat. Legfeljebb nem használod, mert pl. az integrált grafikus vezérlő nem támogatja... dolgozik helyette mondjuk a Core2Duo a laptopban... a végeredmény ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
A BeSweet Ac3-hoz jó, a DTS-hez valóban más kell. Ha viszont tényleg framerate gond van, akkor inkább a video sebességét érdemes a hanghoz igazítani, mint a hangot átkódolni, mert a DTS hangsávnál jobbat úgysem találsz...
Pl. ezzel az ingyenes programmal mindent ki tudsz deríteni a forrásaidról, amit szeretnél.
-
ArGab
őstag
DTS-t BeSweet-tel nem igazán lehet kezelni. Ajánlom hogy ismerkedj helyette a Surcode DTS Encoder-rel illetve az EAC3to-val. Ezekkel megoldható az átkódolás (ha tényleg ez a probléma).
A videó képkockaszámát egyszerű kideríteni, MPC-ben a Filtersnél vagy a használt videókodek vagy a használt Renderer Pin Info füléről leolvasható. A hangot, ha csak az önálló hangsáv van meg, akkor nehezebb. Esetleg összehasonlíthatod a hosszt: ha 25/23.976-tal beszorozva a hangsáv hosszát kb. a film hossza jön ki, akkor a kép vsz 23.976, a hang pedig 25 FPS-es verzió lesz.[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Jobb topikot nem találtam, de a probléma egyre zavaróbb. Egy-egy mkvnál előfordul, nem jelenik meg a felirat. KMP-t használok, az esetek többségében minden megy gond nélkül, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Hiába próbálom meg megváltoztatni ki-be kapcsolni, nem jön be, de ha a beépített felirat szerkesztőt nyitom meg, akkor ott van benne az egész időzítve. Mi lehet a problémája?
A másik kérdés, h ha laptoppal nem tudom kihasználni a dxva-t, akkor van egyáltalán értelme h264-es videókat szednem vagy bőven ugyan azt kapom így, mintha xvid-es cuccot szednék?
-
Kobe
veterán
hát reménykedek benne mert a HD ready tv már ott áll egy éve - és akkor még csak az árzuhanások elején voltunk, a lejátszáshoz szükséges holmikat meg még mindig kiba drága összeszedni....normális tv 150 ezer körül van, bluray író 50 ezer körül, mkv lejátszó 65, bluray játékos szintén, szóval mire összerakod akkor is lesz 120 + 3 ezer ft / lemez
Ez a 7-8 ezres dvd és a 60 ftos lemez kombót nagyon nem übereli
1 évvel ezelőtt emg pláne még drágább volt mint maga a tv
[ Szerkesztve ]
-
feltettem a mpc ch-át de nem játsza le a hd filmrekt
elötte volt fen vmi codec de nem tudom leszedni lehet az a baj? -
FefeeX
veterán
Szerintem érdemes kivárni, míg elkezdik alkalmazni a Sanyo új lézerjét, ami sokkal olcsóbb lesz és 4 réteget tud kezelni --> olcsó lejátszók, írók, jobbak is --> olcsóbb lemezek
emellett a divx először az olcsó noname DVD lejátszóknál jött be anno, felemás sikerrel, és messze nem az elején, szerintem az mkv még lesz egy fél/egy év (mikor majd nagyon olcsó asztalik is megjelennek) -
FefeeX
veterán
Oh thx, nem tom a framerate stimmel-e... mintha azért huzna el egymás mellől mert nem...
Mivel tudom ezt megnézni? (azzal a komboval amit irtál lehet késleltetni a hangot muxolás nélkül?)DTS hangsávot is lehet BeSweet-elni? nem romlik? csak mert akkor valszeg az lesz ha más nem...
-
pete_21
addikt
Meg tudná valaki mondani, hogy az MPC-HC-ben hogy kellene rendesen belőni a 6 csatornás hangot, hogy mindegyik csatorna a megfelelő hangfalból szóljon?
Alapból rossz, például a beszédhang, ami a centerből jönne, a két frontból szól.
Előre is köszi a választ! -
Kobe
veterán
ismerem a konzolok ezen képességét, de mint írtam, relatíve fontos az analóg 5.1. Konzolokon is meg sajnos már csak dts csati van, és a hd meg 2.0 kicsit hülyén adná magát
Félreértés nem essék, nem azért mert irtóra ragaszkodom hozzá, csak HD lejátszó meg házimozi, hát az együtt már rohadtsok és a házimozimmal így is meg vgyok elégedve
Pumba: kicsit sokallok ennyit egy htpcért, így valszeg várok egy popcornhour szerű szerkezetre[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Alaplap AM2+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H int. Ati HD 3200: 16.500,-
CPU AM2+ Phenom 8450 BOX Triple Core 3 év gar: 19.990,-
DDR2 RAM 1 GB/1066 Kingmax Mars 3 év gar: 4500,-/db
DDR2 RAM 1 GB/1066 Kingmax Mars 3 év gar: 4500,-/db
Tápegység Chieftec 350W GPS-350AA 12cm fan, PFC 3 év garancia: 7500,-
Blu Ray: LG GGC-H20LRBB Blu-Ray Combo 2 év gar: 26.990,-
HDD WD 160/SATA2/8M bontatlan fóliázott 1 év gar AKCIÓ: 6990,-87,000Ft Gianninál+ház,bill,egér
Ez a konfig mindent lejátszik és elég sokáig elég lehet - akár 6-8évig is (,mert nemhiszem ,hogy van értelme a Full HD-nél nagyobb felbontásnak).[ Szerkesztve ]
-
sziasztok
halálsosan láma vok a hd hez de azért lenne 2kérdésem remélem tudtok segiteni
van egy 22"moncsim ami 1650x1080 as tudnák ezen én nézni hd filmeket ?ha igen akkor melyika legjobb progi hozzá?vistám van .a konfigom biztos vinné.. -
khalox
őstag
Bluray-jel egy HTPC sem lesz éppen olcsó... így én komolyan elgondolkodnék egy Playstation 3-mon. Amellett, hogy van benne kétszeres bluray, kártyaolvasó meg merevlemez, kódolnak rá direkt HD-s "gagyi" tartalmat is... (mármint értem gagyi alatt az MKV-t meg a WMVHD.t
)
Itt a PH-n is van konkrétan erről fórumtéma:[link]Ja.. és még játszani is lehet rajt
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Láncfűrész topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- R.I.P. Aláírások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Inno3D IChill GTX 1070 X3 8GB GDDR5
- Hibátlan állapotú Apple Watch Ultra 2 49 mm natúr titán színben 27 hónap garanciával, számlával!
- Playstation 5 Slim Lemezes (1TB) 22 hónap Garancia (PS5)
- Nania Cosmo 0-18 kg dönthető gyerekülés
- iPhone 16 Pro Max Natur Titanium 256Gb 2027.09.19-ig gari Media Markt vásárlás