Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gigabytman

tag

Szép napot!

A PC: CPU_G3420 + VGA_HD 6450 + DELL U2412HM + Win-7 32bit
    A TV: egy új Samsung UE40 F6320 3D FULL HD, speckója szerint :1920×1080p 23.98 / 24 / 25 / 29.97 / 30 / 50 / 59.94 / 60

A TV lejátszója elég sok mindent visz USB-ről, persze a 24p gondolom nem játszik. Ezért összekötöttem már HDMI-kábellel a VGA-t. A CCC-ben kiterjesztett asztalnál be tudom állítani a TV felbontását 1080p 24Hz-re. Ezt a TV is kiírja, tehát működik.
    Elolvastam az első Hsz-t, de az ügye nem update mert 2009-es. Persze igyekeztem a fórumot is átrágni.
    Feltelepítettem az MPC-HC-t, de egyenlőre más kiegészítést hozzá nem. A cél az, hogy film lejátszásnál (1080p MKV) ne legyen az a szaggatott mozgás( ez lenne a judder ha jól sejtem) a kamera oldalazó mozgásánál. Mert most szaggat rendesen. Az alábbi összehasonlítást csináltam:

Ugyanazt az 1080p MKV-t lejátszom pendrive-ról ill. MPC-HC-vel, és felváltva hasonlítom össze a jeleneteket. Megdöbbenésemre a TV beépített lejátszójánál kevésbé szaggat a film mint MPC-HC-vel, DXVA megy. Mindkét módszernél ugyanaz a film mód van beállítva képjavító eljárások kikapcsolva.

Kérdéseim:

1. Ezek szerint a fenti hardver-rel+ MPC-HC nem lehetséges jobb eredményt elérni a judder tekintetében mint a beépített lejátszóval?

2. Látok itt madVR és ReCLOCK progikat is használatban, de nem tudom, hogy az segítene-e? Esetleg valami más?

A szakértő válaszokat előre is köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák