Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Használok egy tabletet tőlük is, hamarosan megpróbálok egy videós vagy szöveges tesztet összehozni.
Egy iPlay 50 Mini Pro, illetve van még a szekrényben egy 10 éves Cube tablet, ami szintén az ő brandjük.
Meg vagyok vele elégedve.
@doooo: Bizony az, nem egy erőgép, egy kicsivel frissebbet tesznek a Samsung Galaxy Tab A8-ba
, de nyugi ott sem sokkal erősebb van, mindössze 10-15%-kal tud többet, viszont csak 3/32-es...
Az milyen szerinted?
Nekem egy tapasztalatom van ,egy Realme Narzo 50A Prime-ot használtam a T612-es SoC volt benne. Bőven a használható kategória. Inkább, mint egy Helio A22-es tab...
Véleményt szerintem akkor lehet leginkább alkotni, ha valamit használtál is. Legalábbis könnyebb.
A hulladék tehát eléggé releváns. Ja és ez legalább tud Widevine L1-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest