- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Nem egészen ugyanazok az alkatrészek.
Ezt Te így megmondod, hogy pont ugyanaz kerül bele?
Vaktában lövöldözés ez így.
Nem tudni a te pendrive-odban mi volt, de az biztos, hogy nem ugyanaz van a tabletben , de még a beszállító sem azonos.
Neked volt egy rossz tapasztalatod egy termékkel, és ráhuztad egy teljesen más termékkategóriara, mert a " szervizesek azt mondták".
Bocs , de ez szakmaiatlan és hülyeség így.
Ha megmondod milyen Flash ID-vel rendelkező cucc volt a te cuccodban elindulhatunk egy szakmai beszélgetés irányába.
Illetve milyen tároló van a tabletben. A memóriachipek meg majd egy másik témakörben....

LPDDR3/4/X esetleg, ez a pendriveban nem lesz
Ott esetleg eMMC lesz... Illetve a tabletben UFS tároló.
Szóval lehet te egyszerűnek gondolod, de tárgyi tévedésektől hemzseg az elképzelésed...
Mindez azért, mert Teclast van ráírva.
Bocs, de ez hülyeség... Azt se tudod ki a gyártó...
SK Hynix, Kioxia, Samsung, YMTC? Melyik, megmondanád?A gyártó ugyanaz, és a felhasznált alkatrészek is ugyanaz
Nagyon kíváncsi vagyok így már milyen pendrive volt?
Hány telefonod( vagy tableten)halt meg memóriahiba miatt?
Pedig elég régóta itt vagy azt gondoltam volna, hogy ilyet nem írsz... A másik, van megfelelő topic pendrive vásárlasa előtt
-
Meridian
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
A gyártó ugyanaz, és a felhasznált alkatrészek is ugyanaz. Mi hal meg leghamarabb egy telóban? A memóriachipek. Mert ócska silány, alacsony minőségű cuccok. Ezt nem én mondom, hanem szervízesek, akik telókat javítgatnak.
-
Patrik.Varga
tag
Istenem ezek a szutyok unisoc rettenetek...
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Használok egy tabletet tőlük is, hamarosan megpróbálok egy videós vagy szöveges tesztet összehozni.
Egy iPlay 50 Mini Pro, illetve van még a szekrényben egy 10 éves Cube tablet, ami szintén az ő brandjük.
Meg vagyok vele elégedve.
@doooo: Bizony az, nem egy erőgép, egy kicsivel frissebbet tesznek a Samsung Galaxy Tab A8-ba
, de nyugi ott sem sokkal erősebb van, mindössze 10-15%-kal tud többet, viszont csak 3/32-es...Az milyen szerinted?
Nekem egy tapasztalatom van ,egy Realme Narzo 50A Prime-ot használtam a T612-es SoC volt benne. Bőven a használható kategória. Inkább, mint egy Helio A22-es tab...
Véleményt szerintem akkor lehet leginkább alkotni, ha valamit használtál is. Legalábbis könnyebb.
A hulladék tehát eléggé releváns. Ja és ez legalább tud Widevine L1-et

-
doooo
veterán
Hulladék SoC.
-
joelke HU
őstag
Arra nagyon kíváncsi leszek, hogyha egyszer elapad az unisoc forrás, akkor mire fognak ezek a gyártók váltani.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez drága. De nem HD.
Alldocube iPlay 50 Pro olcsóbban többet kínál.
-
Meridian
senior tag
"csak a "lelke" gyenge szegénynek "
milyen igaz... 2db Teclast pendrive-om purcant meg 2,5 év után meg... szinte egyidőben. Gyenge, szar chipeket használnak, ezért olcsó. A csmagolásra pedig nagygondot fordítottak... külső műanyag borítás fémszórásos, katanós fémkupapokkal, belül a nyák félborítási szintén , szilárdkemény műanyag, nem is bírtam szétszedni adarabjaira hogy megnézzem mi van benne...kalapáccsal sem tudtam szétverni. Vetemedett, hajlott de a ragasztás nem engedett.
-
Van itthon Teclast tablet, nem rosszak, de update soha nem fog jönni rá.
-
Kinézetre elég pöpec (talán túlságosan is), csak a "lelke" gyenge szegénynek nem is értem miért rontják el, lenne drágább 50 dodo-val valami értelmes SoC-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kuponkunyeráló
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, de nyugi ott sem sokkal erősebb van,