- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hejhó!
Szeretnék tésztadagasztáshoz egy egyszerű, de nagyszerű robotgépet. Tudtok javasolni valamit? Árban próbálnék alacsonyan maradni, nyílván nem a minőség rovására, hetente, kéthetente tervezem használni
Köszönöm szépen előre is az infókat
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Acheron
őstag
válasz Reynaldo #85499 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, utánaolvasok, milyen paraméterekkel bír. Aldi több is van a környéken, azzal nincs gond, ha esetlefg megfeleő lenne az a típus.
#85500pjen: Köszönöm az infót! Igen, maga a főzőzóna átmérő lehet valamivel kisebb (a mágneses tér "átmérője" számít igazán), a kistestvérnél (SCP 3201GY) is 167 mm -es a zóna, és max 190 mm -es edényekhez ajánlják. A 360 -as modell max 260 mm -es edényekig jó a leírása szerint (így a zóna átmérő ennél biztosan kisebb). Ez egyelőre még a kalapban van, vannak szimpatikus tulajdonságai. -
HdRew
őstag
-
Köszönöm szépen a tippeket
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
lm83
őstag
Szervusztok.
Új mosógépeknél melyik márkának van csavarozott üstje, csak az LG ugrik be hirtelen.
Ne kelljen csapágycserénél megint pluszban még az üstöt is vágni, meg utána müanyaghegeszteni...
Lesz valami EU-s szabályozás is erre ugye jól emlékszem, ha még nincs? -
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #80217 üzenetére
Sziasztok! Megint elromlott a mosógépem. Szerelő azt mondta ezt már nem érdemes javítattatni, mert az üst meg a dob össze van hegesztve. Samsung vagy LG mosógépet javasolt, mert azokon mindent lehet javítani. Mi erről a véleményetek? Keskeny mosógép kellene. LG drága (a Gorenjéhez képest, igaz az nem koreai ) , de ha tényleg ez a legjobb akkor megveszem.
-
BB9000
senior tag
válasz pinnacle #85510 üzenetére
Az LG és az Electrolux keskeny mosógépei közül válassz! Itt a kínálat. A Samu és a Gorenje általam nem ajánlott.
-
Azt lehet tudni, hogy pl. a Samsung hűtőknél mit jelent az a sok betű és szám? Pl. RB34C670DSA/EF
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Reynaldo
junior tag
Az LG-nél csavarozott volt az üst, de már semmi nem biztos, hogy már a törököknél gyártatnak olcsósított verziókat, ahol a Direct Drive hajtást hagyományos motorra cserélték. Mindenesetre ha LG-t vennél akkor csakis DD inverteres motorost, ez elvileg még maradt csavarozott üsttel. A DD embléma legyen rajta, de a leírásában is meg kell nézni, mert lemaradhat róla.
De most inkább az 5 év gyári garanciás, és a gyártó honlapján 30%-os kedvezménnyel kínált Electroluxot érdemes inkább venni(legalábbis szerintem), mert az garantálja az 5 éves használatot. Ami teljeskörű garancia, és ha netán csapágy meghibásodás lenne, azt is orvosolják. Továbbá a lejárt garit meg lehet hosszabbítani, de ebből valamiért az 5 év gyári garis gépeket a leírás szerint technikai ok miatt kizárják, amit nem értek, de mindegy, hátha ez még változik. Annak legalább jó lehet, akinek már lejárt a 2 év.
Bár lehet venni az LG-hez is + 3 évet, de csak biztosítós garanciát, és már több példa is volt, hogy a biztosítók elutasították a javítást, hogy többet volt használva az évi 180 ciklusnál( már ha jól emlékszem a korlátozásra), de inkább meg kell nézni a feltételeket.
Még ezek mellett fontos a mosógépek(és minden más) rendszeres tisztítása, itt oldalt van leírás a HT gépek karbantartásáról, vagy máshol is találni. Kell időnként tisztító mosás, mosógéptisztítóval, vagy mással, és magas hőmérsékletű mosást is csináljunk. A túlzott mosószer és öblítő használatot mellőzzük mert a lerakódások sok bajt okozhatnak. Többek között dobcsillag, szimering, csapágyak idő előtti tönkremenetelét. Ezek hibája miatti túlhasználat esetén még a szétszerelhető üst is tönkremehet.
-
-
válasz daver88 #85515 üzenetére
Na kösz, ezt azért gondoltam. De kellene egy kódfejtő, hogy melyik mit jelent. Mint pl. a Samsung TV összefoglalójában. Ki lehetne sakkozni, hogy mit tud, egy pár karakter difi mit jelent. Számomra lényeges, vagy lényegtelen paraméter.
Arra tök egyedül rájöttem, hogy 34 az a 340l-t jelenti, a 38 a 390l-t, na de a többi karakter?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Reynaldo
junior tag
válasz konci79 #85514 üzenetére
Ez nagyszerű , bárcsak mindegyik mosógép minimum 10 évig működne gond nélkül, de sajnos nem mind olyan tartós. A miénk is jól bírja, meg láthattuk itt is, hogy többeknél is vannak jó 10 év feletti gépek másik gyártótól is, de az semmit nem jelent a mostaniakra nézve. Van akinél már 3-4-5... évesen tönkremegy. Talán használat, ápolás/karbantartás, és szerencsefüggő is a dolog.
-
pinnacle
nagyúr
válasz BB9000 #85511 üzenetére
Köszi! Melyik Electroluxnál nincs egybeépítve az üst meg a dob? Szerelő nem tudott típusszámot mondani. Egyébként lehet mindegy, mert amikor vettem az Electrolux EWS31264SU-t (10 évet bírt, úgy, hogy mindennap mostunk vele), azt mondta a szerelő, hogy a kezelő panel fog tönkremenni. Azzal semmi gond nem volt, ráadásul most mondta a szerelő, azt tudják javítani, cserélni sem kell.
Reynaldo, hol van a 30%-os kedvezmény? 5 évig terjedő jótállást biztosítunk, 10 év garancia az inverter motorra-t megtaláltam, de ezt nem.
Lehet inkább maradok az Electroluxnál. Amikor tavaly szétszedték, mert kicserélték a lengéscsillapítót, mondták, hogy a belseje ennek nem Electrolux, hanem valami török, talán Beko. Mégis sokáig bírta, intenzív használat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Feltennék egy kérdést, hátha valaki már találkozott a jelenséggel vagy hasonlóval.Van otthon egy Zanussi mosogatógépünk. Jó sokáig működött, cc. 12 év, majd egyszer csak .30-as hibakóddal folyamatos szivattyúzás mellett elromlott. Csak az áramtalanítás segített, különben permanensen szivattyúzott. Szerelőt megjárta, egy hét után otthon. Ment vagy 2 hetet, aztán megint .30 hibakód, de nem szivattyúzott, hanem egyszerűen leállt. Kihúz, újraindít, leresetel, MEGY! Hupíí. Eltelt 2-3 nap, majd .10 hibakód (ez asszem vízbeeresztő). Megint reset, majd megy. Lemosogattunk vele vagy 4 alkalmat, majd megint .30 hibakód, de itt már nem is javult meg. Visszavittük szerelőhöz, 2 hétig ült rajta, majd visszakaptuk, jó. Megint ment pár napot, megint random mosogatás közben .30 hibakóddal leállt. Újraindításokkal random vagy végigment vagy leállt, néha .10 hibakód is bejött. Vissza szerelőhöz. Megint szerelt rajta valamit, visszajött, jó. Most 2 hét után .30 hibakód, folyamatos szivattyúzás és megint csak az áramtalanítás segít. Most mondtam apámnak, hogy el ne merje vinni még egyszer a szerelőhöz, ráadásul ugyan oda.
Lehetséges, hogy mivel mind a két kódot bedobálta, ráadásul random vagy végigment vagy nem a folyamat, így a cucc kontakthibás lehet? Ezután nem gondolnám, hogy egy alkatrész vagy részegység romlott volna el, inkább valami hibás jelet kap vagy nem kap jelet, amit kéne. Szerintetek?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Teaway
veterán
válasz wolfman #85521 üzenetére
Az i30 hibaüzenet szivárgásra, valamint a készülék aljában összegyűlő vízre utal és bekapcsolt a védelem, ezért megy a leeresztő szivattyú. Megdöntöd a gépet előre, a víz kifolyik az alsó tálcából, amiben egy úszókapcsoló van. Ha nincs víz a tálcában, akkor fennakadt az úszó. Ha így sem jó, akkor passz
Nincs itthon csokid??
-
baryll
tag
Sziasztok!
Majd ha valaki vesz új Electrolux vagy AEG mosógépet, legyen szíves és privátban írjon már nekem egy üzenetet, mert kérdezni szeretnék tőle valamit a termékkel, pontosabban annak csomagolásával kapcsolatban.
Előre is köszönettel!
(Végül megint csak egy AEG felültöltőst vettem, nagyon kíváncsi leszek, hogy igazak-e a negatív vélemények, hogy ezek már jó, ha 3-5 évet kibírnak.) -
Reynaldo
junior tag
válasz baryll #85524 üzenetére
Az a furcsa kijelentés már most nem áll, mivel 5 évig garantált a működése, akkor hogy bírna csak 3 évet. Ha az ápolás, karbantartás be lesz tartva, meg hogy ne tömjük túl,(nagy és nehéz szőnyegekkel és vasutaskabáttal se ) és a mosószert és az öblítőt se locsoljuk korlátlanul, akkor szerintem sokkal több évig kellene ennek is működnie. Meg jobb lenne pozitívan állni a dolgokhoz. Ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet a negatív hozzáállásukkal.
Nálunk például úgy ment, hogy amennyi kell bele mosószer, na meg még öntsünk hozzá(ez folyékony volt), hogy biztos elég legyen. Aztán még egy kicsi, pl. trisó, mosószóda, vagy nem is tudom milyen por alakú ömlesztett valami is bele ment. Na ezt mind leállítottam, és megbeszéltük, hogy az öblítő onnantól ecettel 50-50%-ban megy bele. Többé kevésbé biztos be van tartva, legalábbis remélem. Abban hogy ne legyen mosószermaradvány lerakódás. Meg a 90 fokos mosás is segít.
[ Szerkesztve ]
-
BrandonXXV
aktív tag
Mostanában, ha indukciós főzőlapot, meg hozzá való elektromos sütőt szeretnék venni, milyet, milyen márkát érdemes keresni? Árban az arany középút lenne, nem a legolcsóbb, de nem is az indokolatlanul drága kategória.
-
pjen
félisten
válasz BrandonXXV #85527 üzenetére
Amelyikre a legtöbb gari van.
-
Sinkapeter
tag
válasz Reynaldo #85526 üzenetére
Amikor én vettem az AEG felültöltőst, akkor csak az 1+3-as garancia volt rá, plusz a lejárata után (szerencsére) meghosszabbítattam még három évvel. Most öt éves, ezalatt "csak" a hátlapot (ez gyári hibás volt), a motort, az invertert, a lúgszivattyút és egy kidörzsölődött csövet cseréltek ki rajta. Aztán pár hónappal a hosszabbítás után csapágyas lett, de nem tudta a szerelő sem cserélni roncsolás nélkül, ezért kapott egy új mosóegységet. (napi max. egyszer megy, a takarókat meg régóta mosodába visszük).
-
rwin5
őstag
sziasztok,
van még ilyen akció bárhol, hogy tűzhely cserénél a régit elviszik? Anno így vásároltuk, igaz volt már vagy 15 éve de hűtőgépnél is volt ilyen.
Régi gáztűzhelyt cserélnénk új elektromosra, és nyilván a régivel nagyon nem tudunk mit kezdeni / kb. pénzt sem ér, hogy el tudjuk adni. -
wolfman
veterán
válasz donmackó #85529 üzenetére
Helyzet hogy random jó vagy nem. Mondtam faternak, hogy kapjuk szét, rontani nem ronthatunk a helyzeten, aztán kipucoljuk. Én sztem meg valami elektronika zárlat. Ma bedugtam a konnektorba ~5 nap után (ki volt húzva, mert folyamatosan ment a szivattyú, hiába volt kikapcsolva), és most jónak tűnik. Mondtam muternak, hogy próbálja ki. Sztem ez valami meleg víz okozta párásodás és zárlat.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
pinnacle
nagyúr
válasz Reynaldo #85525 üzenetére
Electroluxtól ezt írták. Mondjuk akkor nem tudom, a szerelő mit látott amiben külön van.
Minden elöltöltős mosógépünk ami jelenleg megtalálható a weboldalunkon szerelt egységben van kialakítva, egybe van az üst és a dob. Sajnos nem tudunk olyan modellt ajánlani Önnek aminél külön lenne kialakítva. Mindegy, remélhetőleg az EW6SN406WI is kibír napi használattal 10 évet, a EWS31064SU-hoz hasonlóan.
Ugye az 5 év garanciának, illetve a 10 év motorgaranciának, nincs más feltétele a regisztráción kívül? Régebben vettem valamit, amihez úgy adtak bővített garanciát, hogy évente ellenőrizték a terméket, kiszállási díj fejében.
Electroluxnál régi probléma, hogy rövid a vezeték. Ezt már 10 éve is 20.000Ft-ért cserélték nagyobbra. Azt mondták ha nem ők csinálják a garanciavesztéssel jár. Mondjuk ez eléggé piti dolog, magyarországi székhellyel biztos tudják, hogy a panel lakásokban magasan van a konnektor, de gondolom máshol is rövid ez a vezeték. 1 panaszt olvastam a gépre, Folyékony mosószer elválasztónál szép lassan elszivárog a mosószer. Mi kapszulát használunk.
Köszi még egyszer a kódokat, működnek.[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz wolfman #85532 üzenetére
Én ugyan ezt játszottam pár hónapig, majd egyszer csak gondoltam egyet és megnéztem hogy ki nyomja-e a vizet a mosogatóba (levettem a csövet a mosogató szifonnál és a csövet a mosogatótálcába raktam) és nem nyomta ki a vizet. Gondoltam hogy megszívatom a száraz-nedves porszívóval, és kiszívott egy kb 50-75 centis tömény zsírkígyót, majd elkezdett ömleni kifelé a víz is. Azóta hibátlanul működik. Volt amikor átbírta nyomni a vizet a zsíron volt amikor nem, olyankor adta a hibát.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
rwin5
őstag
Kínos részemről, de elektromos tűzhelyet nem csak simán bedugunk az áramba és ennyi? Külön villanyszerelőnek kell bekötnie?
2-3 éve volt a teljes rendszer felújítása, új vezeték, érintésvédelem, fi-relé stb, 25A van a házban, merjek így sütőt venni vagy kérjem ki holnap a villanyszerelőnk véleményét?
Ezek az electrolux sütők kuponnal egész jó árban vannak, ennyiért megrendelném már ma. -
rwin5
őstag
Elválik, majd holnap azért beszélünk a villanyszerelőnkkel, a rendszernek pedig el kell bírnia elvileg. Maximum kijön beszerelni, ha valami bonyolult. Rosszabb esetben visszaküldöm
Reynaldo neked pedig külön köszi a korábbi kuponos hsz-t, direkt nagy űrtartalmú elektromos sütőt kerestem, a főzőfelület is jóval nagyobb. A kuponokkal így belefértem a 150.000 ft-os büdzsébe, árukereső szerint pedig mindenhol 200.000 Ft volt a kiválasztott típus, így jól jártam. Még várom a megerősítő e-mailt, de reménykedtem, hogy ki is fogják szállítani.
így végre karácsonykor elfér a pulyka egyben a sütőben
-
Reynaldo
junior tag
A sima bedugós szerintem csak a kombi tűzhelynél van(gáz+ villanysütő), mondjuk talán max 2500-3000W-os sütő teljesítményig, de ez csak tipp, és az Amper számokat sem tudom meddig lehet bedugós.
Típust nem mondtál, ezért találomra megnéztem egyik elektromost, a márkabolt nevű oldalon a termékvideóban el szokták mondani tudnivalókat a bekötésről[link]. Megtalálható sütő és főzőlap, vagy kombi tűzhelyről meg mindenről is, amit forgalmaznak, de YT-on is megtalálhatók ezek típusszám szerint.
Aztán, ha megnézzük a termékoldalt, rátalálhatunk a Manual-ra, vagy Használati útmutatóra. Ott pedig pontosan leírják a feltételeket:
Ez a készülék hálózati csatlakozókábel és dugasz nélkül kerül szállításra.A különböző fázisokhoz használandó
kábeltípusok:
Fázis Min. méretű kábel
1 3x6,0 mm²
3 nullavezetékkel 5x1,5 mm²
Ugyanígy bármelyik más készülék adatait is megtalálod.Tehát, ez hivatásos villanyszerelős dolog lesz, bélyegzővel ellátva. Amit néztem: Sütő max. teljesítményfelvétele (W): 3500, és ehhez még jönnek a főzőlapok is, kb. 6-7000W
[ Szerkesztve ]
-
Reynaldo
junior tag
-
rwin5
őstag
válasz Reynaldo #85540 üzenetére
Köszi az infókat, 8 óra után keresve lesz a villanyszerelő. Jól értettem fixen kell bekötni, kb úgy képzelem el mint a villanybojlert, ahhoz is oda lett húzva az áram anno.
Már csak a gari végett remélem, hogy pecsétképes a szerelőnk. / hogy visszaigazolják a nap folyamán a rendelést.
Köszi mindent még1x -
arcitec
addikt
Ne szívasd már magad. Először is mint írták a sütő villás dugó csatlakozós, csak be kell dugni a konnektorba. Az elektromos főzőlap az amit be kell kötni, de ha megfelelő a kiépítés az sem nagy duvaj. Amit meg egyes boltok garancia feltételként szaki papíros bekötést kérnek az inkorrekt, mert a gyártói forgalmazó nem követeli meg (csak a gázt ami nyilván való). Ilyen pl az Electrolux, ráadásul ha közvetlen náluk veszed olcsóbb, kuponnal meg pláne és ingyen kiszállítják, "ingyen" 5 év gari semmi plusz díja és ingyen viszik a régit. Ilyen lehúzós boltokat kerülni kell, mert pl a garanciát sem ők végzik, hanem a gyártói forgalmazó, az Electrolux és AEG biztosan.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
rwin5
őstag
válasz arcitec #85544 üzenetére
Világos, Electroluxtól rendeltem, de beszéltem ma a villanyszerelőnkkel megoldható részéről a pecsét meg minden. A pecsétes dolgot egyébként a youtube-n hallottam mikor a terméket mutatta be egy áruház, akkor lehetséges, hogy még az sem kell így pluszban.
Köszi, ha a sütő villás bedugós, akkor legalább azt tudjuk addig használni, amíg nem jön majd a laphoz a szerelő. -
pinnacle
nagyúr
válasz Reynaldo #85540 üzenetére
Nekem is 165cm magasan van a konnektor, de bal oldalon, a vezeték meg jobb oldalon, így pont nem elég.
Ezt írták az Electroluxtól.
Amennyiben Önnél is hosszabbítani kell a villanykábelt, azt szerviz partnerünkön keresztül tudja cseréltetni ( Ők tudnak árajánlatot adni a cserére), illetve számlaképes villanyszerelő is kicserélheti, csak igazolja le a garancia jegyen,hogy nem házilag lett cserélve a kábel. Így a garancia is megmarad az átalakítást követően. Lakcím alapján tudunk szerviz partnert ajánlani.
Ez újdonság, mert múltkor azt mondták, csak szervizpartnerük csinálhatja. 10 éve volt 20.000Ft, most mennyi lehet. -
Szabadon állót veszel? Nekem is az van (egy régi Zanussi ZCV550G1WA).1 db villásdugó amit bedugsz a falba és kész (megy az egész szerkezet, fent / lent semmit nem kell villanyszerelni)
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz pinnacle #85546 üzenetére
Azt nem tudom megérteni egy normális méteres hosszabbító 2k-ért miért nem jó?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Reynaldo
junior tag
válasz body007 #85543 üzenetére
Nem tudom, ezek ott voltak leírva, majd az ampervadászok kisakkozzák, hogy mi legyen, de ha már be vannak húzva új vezetékek nála a tűzhelynél, akkor ahhoz lett tervezve is valószínű, így már csak be kell kötni.
Nem azért kellenek a 6-mm-es vezetékek, mert az 1 fázishoz vastagabb kell, és a 3 fázisra meg elég az 1,5-ös is, de az 5x? Az összteljesítmény olyan 10kW körül lehet.
Ja, és lepróbálni mindent azonnal, az a biztos. Ismerősnél szaki(pecsétes) kötötte be a Gorenje villanytűzhelyet, és nem működött 1 vagy 2 lap. Újra kihívták, valamit átkötögetett, és jó lett. Már majdnem vissza akarták küldeni....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Opel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Trump vagy Harris
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Shelly PLUS Plug S WiFi-s mini okoskonnektor, fogyasztásmérővel
- Trek 6300 26" egyedi kerékpár
- Aguri prestige S17 és S8 tetőcsomagtartó eladó
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest