Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz Lipton #23805 üzenetére

    Nem tudom mi köze van az élemiszer tartósságnak ehhez :F Egyébként a normál hűtőrekeszt nem érdemes 4 foknál (energifelhasználás miatt) lejjebb venni, mert a víz sűrűséganomálijából fakadóan (mindenre kihat) a bacik 4 fokon valamivel lassabban tudnak szaporodni mind 2 fokon.

    Egyébként az első bekezdést amire írtam mondom miért nem értem: Ha van kaja ami romlandó, mondjuk kaszinó tojás ;] becsomagolod dobozba, ha normál hűtőd és no-frost is 4 fokon van (vagy olyan rekeszbe teszed) akkor mitől romlik meg az egyik vagy a másik jobban :F

    Persze nem egyenletes a simában a hőmérséklet, de nehogy már magyarázni kelljen hogy a gyorsabban romlókat rakod alulra, a kevésbé romlókat pedig felülre a normálban - ebből a szempontból valóban az NF kényelmes valóban.

    Pjen jeges kiakadását sem értettem, számtalan embernek itt a fórumon hozzám hasonlóan nem NF hűtvel sem jegesedik a fagyasztó, csupán dér van a zacskókra, dobozokra fagyva.

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák