- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
-
Kroni1
veterán
Na igen biztos már kávéház egy Liebherr, de ennek a Whirlpoolnak még rendes fogója sincs!!! Az a baj, hogy a celluxozás sem jött be, több réteget tettem a mágnes feletti részre, de ugyanúgy nem nyilik a hűtő, ha alul az arra kialakított helyen nyitom.
Az egyetlen megoldás h valóban nem ott, hanem felül, a hűtő oldalát nyitom, így tényleg könyebben nyilik kicsit. Ezzel az egyetlen baj, hogy nem erre lett kitalálva, nincs fogantyú, nem lehet kinyitni csak ujjheggyel. Ez agyrém, ha tele az egyik kezem nem tudok már kikapni még valamit a hűtőből, a nyitás vagy kétkezes művelet, vagy nem túl ergonómikus módon oldalt ujjheggyel bíbelődős.[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Üdv Urak
Lenne egy kérdésem. Mégpedig az, hogy készülünk venni a családnak egy mosó-szárító gépet. Mivel a fürdőben csak keskeny (45cm-es) mosogép fér el, de ilyen kombi gépben nincs ilyen keskeny (vagy legalábbis nem emberi árkategóriában). Szóval így csak a tárolóban férne el a gyümölcsök, zöldségek és befőttek melett.
Na az lenne a kérdésem, hogy az ilyen gép tényleg nagy meleget csinál az adott helyiségben? Vagy ez csak téves információ? Mert oda tudnánk elhelyezni (viz be és szennyvíz kivezetéssel) illetve a hűtő is oda kerülneNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
krx21
nagyúr
Ha minden igaz, holnap jön meg a KARCHER SC 1 kézi gőztisztító gépem... Klíma tisztitásra használnám leginkább.
Ha teszek a vízbe egy kevés citromsavat, a vízkő miatt, az jó ötlet? Lehet bele tenni? -
Csabroncka
Topikgazda
Frionett tisztítót használj, a legjobb, én még a mobil klímához használom (normális híján) szezononként kétszer (elindítás és főszezon közben 1x) drága, de nagyon jó és nem ömlik a klímából a túlspirázott alkoholos illatanyag másrészt úgy lekapja az esetleges retket és penészt, hogy öröm nézni!
(egyébként kérdés mi a drága, mert nálam a literes simán megy 3. éve.....)
"in medias res"
-
Csabroncka
Topikgazda
Van egy minimális kémiai korrózió a rézhűtőcső és a rozsdamentes acél lamellák között + ráül a por és a retek. Jellemzően valamilyen réz só (kékes-zöldes-fehéres) ül ki a lamellákra, ott ahol nagyon magas páratartalmú a szoba és nem szárad le a lamella rendesen hűtés után.
Millió egyszer vakarászták a delikvensek ezt és hozták NCIS módjára a laborba hozzánk valami rettenetes dologként
"in medias res"
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #24161 üzenetére
Az rendben van,de víz kő?
-
scream
veterán
Hali!
Keresnék kis lakásba kis méretű (kompakt) porszívót.
Olyasmit keresnék, mint a Rowenta Silent Force Extreme Compact, csak mondjuk jó lenne, ha itthon is kapható lenne, illetve olcsóbb.
Amit szeretnék:
- normális szívóerő (nem kell extrém, nem vasport/forgácsot kszülök vele takarítani)
- halk működés (~panel falak miatt)
- egyszerűen lehessen cserélni/üríteni a tartályt/zsákot
- ha zsákos, akkor értelmes áron lehessen hozzá venni zsákot
- normális garancia, szerviz
- kis méret
- jó volna 40 körül megállni árban
- piros szín (nyilván miattam, nekem fontos ez )Van-e ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
Hali,
kellene egy új porszívó. átnyálaztam a topikot és a miele c1 mellett döntöttem. emlegettetek többször valami drága turbó/vagy szőnyeg/kárpittisztó fejet, amit érdemes megvenni hozzá. tudnátok egy linket adni, hogy lássam miről van szó?
media markt csak egy 2000 forintos fejet ajánl fel, állati szőr eltávolításhoz. mindenképpen mm-ben venném mert van egy vásárlási utalványom, ami oda szól.
-
Zeki
nagyúr
-
-KP-
addikt
köszi. megveszem akkor médiában a gépet, hogy el tudjam használni az utalványom és akkor ebből a miele shopból megrendelem ami kell még. majd még írok.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Van egy elég drága Tefal olajsütőnk, amiben ha jól tudjuk a fűtőszál tönkre ment. Ezt garanciaidőn túl hogy és hol lehetne javíttatni? (Pest vagy Fejér)
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Egy kis gond van a hutovel. Ilyen van: [link]
Viz folyik a sima hutoter also polca alol, tehat ott megall a viz. Gondolom hatul nem folyik le. Ennek vmi rejtett viz elvezetoje vagy milye van. Elhuztam a hutot es a talca szaraz nem folyik oda viz de az also polcra meg igen.
A melyhutonek a hatlapjat leszedtem es alul gondolom ahol a viz elfolyna meg van fagyva. huzzam ki a hutot, hogy olvadjon ki es tisztitsam meg ha ott megy le a viz egyaltalan?Probaljam szetszedni vagy inkabb hivjak hozza szerelot?
Mar nem garis.koszi
udv: sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
wertigo1984
őstag
Udv mindenkinek!
Paratlanito keszuleket vennenk 46 negyzetmeteres lakasba. Tudtok ajanlani megbizhato markat?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
ribarszki
őstag
válasz wertigo1984 #24176 üzenetére
Ő vett Aldiban 40-ért párátlanítót. Próbálj neki privátot írni, hogyan szuperál.
-
blg
senior tag
válasz wertigo1984 #24176 üzenetére
A családban két aldis párátlanító is van. Mindkettő teszi a dolgát.
Az egyiknek mozgatás közben kitört a kereke, de sikerült új kereket szerezni a szervizben. -
Morris
veterán
válasz wertigo1984 #24180 üzenetére
Már nem. Ház felújítás volt porondon. De lehet, hogy visszatérek
-
attiati
veterán
Milyen edény és evőeszközmárkák jöhetnek szóba, ha minőséget keres az ember, de elérhető áron?
Amiket eddig láttam, bár nem ismerem: Tescoma (cseh), Bachmayer (svájci), Bonyhádi (Ema-Lion), Tarrington House (ez szerintem a Metro áruház saját márkája (?))Vettem egy Bonyhádi teflonos lábast a tescoban és víz forralásnál (virsli főzésnél) kispricceli a vizet egy ponton a tető és a fazék illesztésnél. Állítólag ez normális így, és gyártási hibahatáron belül van. Illetve állítólag az üveg tetőt külön rendelik hozz Kínából, azt nem ők gyártják.
Értem én, hogy elsősorban olajban sütésre, pörkölt készítésre ... való és nem víz forralásra. De azért durva, hogy egy 6-7e ft-os edénynél ilyen hiba van, nem?Bónusz témakörként:
Milyen edénytípust érdemes használni? Teflon, kerámia, zománc, alumínium?
Találtam egy cikket, nem tudom mennyire szakmai és való:
ezeket az edényeket ne használd[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz attiati #24184 üzenetére
Bonyhádi nekem nagy csalódás. A teflon réteg megadta magát, mállik. Folyamatosan "oldódik le" róla a használat közben. Így most már kuka is lett. Pedig fémmel soha nem értünk hozzá.
Tefal kerámia edények vannak nekünk és WMF edények.
A tefalokat az előbb említett tescos akcióban vettük, a wmf-eket pedig a spar-os akcióban. Így megfizethetőek voltak. És az eddigiek alapján azt mondom, nagyon jók. -
blg
senior tag
válasz wertigo1984 #24180 üzenetére
Sajátmárkás
Konkrétan ilyen: [link]Most már nem pont ilyet árulnak.
-
törölt tag
Igen, első körben próbáld meg leolvasztani, és a víz elvezetőjét kitisztítani, hátha csak belekerült valami, és azért el is fagyhatott benne a víz. Esetleg a manualt is nézd meg, hátha leírják a folyamatot.
Most találtam: 17%-os visszatérítés ajándékkártyára az Auchan-ban a hűtőkre és fagyasztókra a heti akciós újságban.
-
Dalion
tag
Sziasztok!
Media marktban akcióznak 150-ért liebherr cnel 4313 tipusú hűtőt. Megéri ez ennyiért? Nem nagyon találtam róla semmi véleményt. -
törölt tag
válasz Dalion #24192 üzenetére
LIEBHERR CTNEF 5215 kombinált hűtőszekrény is, 240e-ről 170e-re.
-
krx21
nagyúr
Úgy döntöttem megpróbálom felvenni a harcot a por ellen. Néznék valami légtisztítót.
Olyan kellene ami fekete és vékony, a hely miatt... Téhát szorosan tud állni a fal mellett.
Van valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest