- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED monitor topik
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
stavross
tag
Egyébként az álmom még mindig az ONKYO TX-SR605
ponosabban most már a 606
Majd akkor lesz 7.1
De előbb LCD TV-t veszek
-
stavross
tag
Nekem teccik a H/K hangja! Amikor megvettem (majdnem egy éve) akkor én a H/K AVR 132 és az Onkyo TX-SR505 között gondolkodtam (mind2 70.000Ft volt akkor)! Meghallgattam és mindegyik tetszet
Nekem nem volt szempont HDMI mivel nem volt és sajnos még most sincs se playstation se LCD tv
Én amúgy, inkább közvetlenül a TV-re kötném mind2tőt! Az Onkyon hdmi switch van, ami arra jó ha kevés a HDMI bement a TV-den és így erősítőn keresztűl többet tudsz rákötni.
A 7.1 nagyon tetszet de nem túl nagy térbe kellett és egy itteni kolléga akinek 505-se volt/van azt mondta érezhetően csökken az ereje, ahogy rákötjük a 6. és 7. hangfalakat!
Ami miatt végül is H/K lett annak az volt az oka hogy egyik barátom elintézte az EW-ben, hogy 0%THM hitelre elhozhassam
Ha ez nem lett volna még ma is gondolkodnék
A B zóna viszont tényleg hiányzik
Na mind1! Nagyon tetszik az erősítőm, csak ajánlani tudom! A sztereó hangja szerintem elég gyenge, de lehet ez a hangfalaim hibája!
Szerintem mindegyikkel jól jársz!
Üdv Stavrossui. Cifu kollégának a LCD tv-s forumban ha jól tudom Onkyo 505-se van/volt! Szerintem érdemes kikérni a véleményét
-
stavross
tag
Sziasztok!
Bocs egy kicsit off lesz a kérdés
Tv állványt/szekrény szeretnék venni és úgy nézam a polc szélssége 2cm-rel nagyobb, mint az erősítőm, tehát 1-1 cm marad a az erősítő és a szekrény fala között! Oldalt teljesen zárt, hátul teljesen nyitott, elől üvegajtó lenne, Ja és az erölködő felett marada kb 6cm!
Mennyire szabad ilyen zárt helyre berakni? Eléggé szellőzik így?
Ha leveszem az első üvegajtót, hogy elöl-hátul teljesen nyitott legyen az már elégKöszi
Üdv
Stavross -
stavross
tag
Sziasztok!
Nemrég tulajdonosa lettem egy H/K AVR-132 erősítőnek
Össze is kötöttem a hangfalszettemmmel JAMO E350PPL és nagyon szépen szól!
Pár dolgot viszont nem értek, lehet én vagyok a béna:-Digitális koaxilás kábellel összekötöm a dvd lejátszómmal és a filmek iszonyat jól szólnak (bár sztem egy mélynyomó még sokat dobna a filmeken), de ha berakok egy zenei cd-t a dvd-lejátszóba, akkor alapból az első két hangfalon szólal meg + a centeren! Nem tudom átnyomni sztereóra
Rádionál is ez az alaphelyzet, de ott ha megnyomom a távirányítrón lévő sztereó gombot akkor csak két front hangfalra teszi rá a hangot. De ha cd-t játszok le a dvd lejátszómmal akkor hiába nyomkodom a szeteró gombot a távirányítón
- Ugyanez a helyzet ha egy sztereo bementre kötöm rá a dvd játékost a dvd sztereo kimenetéről sztereó RCA kábellel. akkor se lehet sztereóra átnyomni?Én rontok el valamit, vagy ez normális?
Üdv
Stavross -
stavross
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de az gáz, ha nem egyforma hosszú kábelek mennek a hangfalakhoz?
Konkrétan arra gondok, hogy az erősítő az egyik front hangfaltól kb 1 a másiktól pedig vagy 3 méterre lenne!
Számít ez valamit?
Legyen mind2-nél 3méteres káberl, aztán legfeljebb a felesleget elrejtem a szekrény mögé -
stavross
tag
Hali!
Fury71:
Jamo E350PPL 5.0 szettet vettem, amihez eredetileg egy Yamaha RX-V361-est szántam, de úgy alakult, hogy nagyobb jutalékot kaptamés gondoltam akkor már nem veszek belépő szintüt
LCD TV-is tervezek majd de a DVD lejátszót közvetlenül kötném rá nem erősítőn keresztül
Van egy (szerintem) elég jó DVD lejátszóm: Panasonic S49. Kb 2éves tök jó képe van (legalább is CRT-n) és HDMI-t kivéve minden van rajta (Digitális optikai és koax hangkimenet, 5.1 analóg hangkimenet, sőt még S-Video is)
Ha lesz LCD TV-m 99% hogy kompnensen lesz rákötve a DVDCifu:
Jaja! Tudom hogy az Onkyon HDMI csak switch, és pl akkor jó ha mondjuk a TV-n nincs elég HDMi bemenetTehát ha zenét szeretnék hallgatni és mondjuk "csak" 5.1-ben DVD-t nézni akkor a H/K AVR 132 a jobb választás?
-
stavross
tag
Sziasztok!
Erősítőtt szeretnék venni és 70.000 Ft-ot szánnék rá! Eddig az ONKYO TX-SR505 tűnt befutónak, de most látom a HK AVR-132 ára is lement 69.900-re!
Szerintetek melyik a jobb választás?
Az Onkyo azért szimpatikus, mert bár 5.1-es szettem van de késöbb bővithetem 7.1-ig + van rajta HDMI (bár ezt egyelőre nem fontos számomra)A HK AVR-132 ennyire jónak számít az 5.1-esek között, hogy "AKCIÓ"-ban 69.900?
Ez most tényleg jó vételnek számít?Szeintetek?
Üdv
Stavross -
stavross
tag
Sziasztok!
Lehet nem itt kéne feletennem ezt a kérdést, de tud valaki olyan céget, embert, helyet, ahol át lehet huzatatni a hagfalak elülső borító vásznait?
Köszi
Stavross -
stavross
tag
Jó reggelt!
Sztem Pana-t itt érdemes venni [link]!
Teljesen megbízhatóak, és az árak se rosszakÜdv
Stavross -
stavross
tag
Tiszteletem Uraim!
Figyelemmel olvastam az eszmecsérteket
Magam is ebben a cipőben járok! Kb 100e Ft-ot szánok egy erősítőre és egy 5.0 szettre!
Tegnap végre eljutottam egy MM-be és egy kicsit körülnéztem! Én pont az a hülye vásárló vagyok akinek fontos a külcsíny, különösen álló hangfalnál , mert csak a világosak passzolnak a szoba butoraihoz, és meretüknél fogva a szoba díszei lehetnének (Bár úgy érzem ti ezt megétitek)
Találkoztam is a Magnat 990-el melynek hangja teccet is (nekem elég is lenne) de a világos külsőre a szürke előlappal nem jöt be
Amiért mentem volna, a JAMO S416 HCS természetesen nem volt, pedig leginkább azt szerettem volna megnézni, meghallgatniNamind1
Viszont új gyártót ajánlottak! SAL azaz Somogy Electronic! Még nem volt időm körülnézni, csak a honlapjukon és találtam is egy nekem teccő cucccot, már csak meg kéne valahol nézni, hallgatni[link] (kattintsatok a képekre, akkor látható normálisan a kép!
Hallotatok már erről? Ismeri valaki? Egy másik forum olvastam egy 2hónapos hsz-t, ahol valaki ilyet vett egy RX-V459 Yamahával és nagyon meg van vele elégedve
Szerintetek mennyire szabad magyar cuccokat venni? Állítolag ezek igen jó minőségűek!
Ja és az áruk is 40-45 lenne a szetté!!!!!
Erősítőről annyit, hogy én 99%, hogy a Yamaha RX-V359-et fogok venni ha még valahol találok egy vadonatúj feketét, ha nem akkor Yamaha RX-V361 de abból is fekete kellene, és mindehol csak az ezüstöt látom!
Erősítő 45-50e + SAL Silversound 2610 szett 40-45e (vagy JAMO S16 HCS) és simán 100e alatt lennék
De szép is lenne
Bár az említett két szettet még meg kell hallgatnom -
stavross
tag
Én itt láttam, hogy létezik világos szinben [link]
, beszéltem is velük, de nem volt nekik raktáron
A vicces az, hogy meg tudnák rendelni, ha megveszem, de én szeretném látni, mielött megveszem és ha nem teccik a szín, akkor természesen nem kell!
Viszont csak akkor rendleik meg ha tuti elviszem
22-es csapdája
Nem tudom mikor jutok el legközelebb MM-be, de megnézem neked ha arra járok
Jah és a Magnat monitor 990-esből volt a világos színű? Vagy abból is ''csak'' cseresznye?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
stavross
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
Szeretnék egy ilyen [link] JBL SCS-178-as hangfalszetett!
Ezek 4Ohm-os hangfalak és minden olcsóbb(45000 -60000Ft) erősítő 6-8 Ohm-os, amik tudomásom szerint nem jók hozzá!
Tudnátok ajánlani vmi ehhez megfelelő erősítőt?
UI:Láttam igyen szettet Harman karbon erősítővel árulták, ami 8Ohm-os volt! nem értettem, mivel tudtommal a hangfalaknak ugyanannyi, vagy nagyobb ohm-osnak kell lenni, mint az erősítő. -
stavross
tag
Sziasztok!
Létezik(ett) egy ehhez hasonló Jamo hangfalszett FENYŐ színben:
[link]
Nem tudja vki mi a típusszáma?
Képtelen vagyok megtalálni neten
Thx -
stavross
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Ezt at erősítőt http://www.avplanet.hu/RX-V359 szeretném megvenni ezzel a http://www.avplanet.hu/SCS%20178?PHPSESSID=a146a5372f729edfbf345b6c8bd73163 hangfalszettel.
Kell tudnom vmit az összekötésükről. Mivel a hangfal 4, az erölködő pedig 6 ohm. Vagy nyudodtam kössem csak össze
Legmélyebb tisztelettel
Stavross
Aktív témák
Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED monitor topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- nVidia tulajok OFF topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest