Aktív témák
-
atesss
addikt
Köszi, persze hogy jobb lenne, de ha ennyi a pénzkeret rá...
Hangerő nem kell nagy, mert kis lakás, a fő lényeg az, hogy minden azokon a hangszórókon tudjon megszólalni. És mivel csak optikai hangkimenet van a Samsung LED-TV-n (), így az az ami mindenképp kell rá.
Esetleg más véleménye a Samsung házimozirendszerekről ? (#8171)
És a Bluetooth-os kérdésről ?
-
atesss
addikt
Üdv !
Samsung milyennek mondható a 40-60e körüli házimozi rendszerek (hangszórókkal, mindennel együtt) kategóriájában ?Illetve Bluetooth-al felszerelt erősítőt mennyire ajánlotok - elsősorban zenehallgatásra, laptopról ?
Mennyire mondható jónak a hangminősége (a távolság 2m se lenne) ?
Lehetséges egyáltalán 5.1-et átküldeni BT-n keresztül ? -
atesss
addikt
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy barátom szeretne venni házimozi erősítőt, alapvetően inkább viszonylag olcsót, de az első kérdésem az lenne, hogy mi az a legolcsóbb darab, ami tud HDMI jelből hangot dekódolni ?
Itt persze bejön a DTS, stb., igazából nem tudom mi kellene, főleg mert nem tudom mik az árak.
Az "alapötlet" onnan jött, hogy a Samsung LED TV-jén nincsen fejhallgató kimenet.
Vagy a Scart-on ennek ellenére ki tudna adni analóg hangot ? Sajnos ezekután ezt is kétlem...
5.1 bőven elég lenne (már azt is nehéz lesz elhelyezni a szobában).
De azon is gondolkoztam, hogy nem létezik-e olyan eszköz, ami csak digitális - analóg átalakítást végez, és a kimenete akár csak 2.0 ?Illetve a másik kérdésem, hogy melyik márkák számítanak jónak, megbízhatónak ebben az alsóbb régióban ?
A házimozi alapjairól nem tudtok valami cikket, ahol ki/be-menetekről, Dolby Digital-ról, DTS-ről, stb. a fontosabb dolgok benne lennének ?
Mert én is csak éritőlegesen ismerem a témát, igazából ami a számítógéphez közelebbi, azt jobban.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest