- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
mike1978 #33858 üzenetére
Én nem a kereskedőkről beszéltem, mert tudom, milyen az életük, apum is ebben él, hanem a nagy kereskedőkről akik végül is meghatározzák az itthoni árakat. Bár azt elismerem, hogy a javíttatást az ebből a pénzből kell majd fedezniük.
Én a német és osztrák árgépet nézegetem, és ott azért mutatkozik sok esetben eltérés az árakban. Bár németben és angliában úgy tudom elfogadják az európai garancia levelet, míg itthon nem, mivel nincs leány vállalatuk itthon, mint némelyik nagy cégnek.
Én az X6-t sem sajnáltam soha, ha legális szerezte és tartja fent akkor tőle kell tanácsot kérni, hogy miből is lehet itthon jól élni legálisan, mert nem szégyen az okosabbtól tanulni.
Aktív témák
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest