Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
béla2255 #310 üzenetére
Szia Béla!
Köszi a véleményed. Ezek alapján akkor az Onkyo-t is kizárom. Részben az ára miatt, részben pedig az álltlad leírt visszafogott basszusa miatt. Nekem fontos, hogy sub nélkül mind sztereóban, mint házimoziban a teljes sávszélességet ráengedje a frontokra.
A Sony meg nem tudom. Modnom, amig pár hónapja nem hallottam élőben egy új ES erősítőt addig én is szaroztam, de az határozottan nem volt rossz hang, amit hallottam. Természetesen az alsókategóriás Sonyval én sem állnék szóba, azokkal még mindíg fentartásaim vannak. Marad egyelőre a Marantz másik alternatívaként, de meg kéne tudni az új dvd-ikról valamit a DivX kezelésükkel kapcsolatban. Bár a H/K is alternatíva lenne, ha lenne belőle teljesen fekete, de ez az új fekete/ezüst előlap nagyon nem jön be. Ezenkívül fontos még a beépített phono bemenet, ami szintén csak a középkategóriától felfele elérhető. Tudom, van külső phono előerősítő, de szerintem kényelmesebb, és nem feltétlenűl roszabb egy házimozi erősítőnél a beépített phonofokozat tudása a külső egységekhez képest. Persze Marantznál ez egyik erősítőben sem elérhető, ez kivétel lenne ebből a szempontból. A Sony-nál is csak az ES kategóriában van, Denonnál a 2307-től felfelé, Yamahában már a 659-ben is elérhető, Pioneer-nél pedig csak a VX2-ben, Onkyoban pedig a 804-től felfelé tesznek az erősítőbe lemezjátszó bemenetet.
Szóval az erölködő is fontos szempont, de a dvd is. DVD eljátszóknál amire igényt tartanék az a HDMi, a jó képminőségű video dac, és az elfogadható sztereó cd hang. Persze ebből sem szeretnék milliós gépet venni
Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest