- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
-
BBéci
legenda
válasz bodo753 #166002 üzenetére
Totál más világ a kettő, ha választanom kellene, egyértelműen az ELAC-ra szavaznék. Nem itthon hallottam, nálam csak az egyik elődje a 247 BE volt, nagyon tetszett, szerettem. Viszont nem hallgattam rajta zúzós zenét, az nem az én világom, arra lehet, hogy jobb a PSB. Vagy az ELAC 249.3.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
O_L_I
őstag
válasz bodo753 #83640 üzenetére
Valamennyit fog szerintem, ha másért nem azért mert a kis 357-nek nem kell még annak a gondolom kb 40 méternyi tyúkbélnek az ellenállásával is megküzdenie.
Ha kicsit (ál) tudományosak akarunk lenni akkor tölts le valami SPL meter progit telóra tegyél be fehér zajt és mérd meg mondjuk -10 db-n mekkora hangerőt kapsz és csináld meg az új kábelekkel is. (5.0-ban csináld a sub kiiktatásával)
Majd írd meg.[ Szerkesztve ]
-
-
-
nuke7
veterán
válasz bodo753 #76027 üzenetére
szerintem ehhez kb. mindegy, h mit veszel
nézd ki a legolcsóbb hm erősítőt ami tudja azt ami kell neked - ha 3d akkor az, ha hdmi akkor az - és hadd szóljon.
(ugyanis szerintem ez a H/K - habár nem hallottam jókat róla - túlzás azokhoz a hangfalakhoz)[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
törölt tag
válasz bodo753 #64355 üzenetére
Le tudja venni viszont HD-t még nem tartalmaz, csak DD plus-t, 606, 706-806-876 tudja a HD hangokat, az 506 belépő modell, inkább keress mást ha HD igényed van..
Zsébernardo: a jól teljesit.. hát ez nem épp a 323-ról jut eszembe..
Használtan sokkal jobbakat kaphatsz árábanMinden hangfalad smallba rakva és 60 vagy 80 Hz vágásal nem jobb?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic