Hirdetés
- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Igen, így van. Később szeretném bővíteni, egyelőre sztereó bőven megfelel. 50ezer lenne a keretem erősítőre. Persze ha sokáig gondolkodok ez változhat... de egyelőre ebben gondolkodom. Minimál költségkerettel, de talán találni fogok jó erősítőt 50körül, amit később bővíthetek. Lényeg, hogy tudjak mire alapozni, és ehhez elsőkörben egy erősítő kell. Kérdés, hogy 50ezerből mi az amit a legjobban ki lehet hozni. Ezért is néztem be ide, mert itt jobban értetek ehhez a témához

-
dorika87
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Egyelőre egy erősítőt, mert két pana hangfalpárom van. De ha sikerül valamit jót kifogni akkor erősítő + hangfalak is szóba jöhet. Nem értek hozzá. Abszolút kezdő vagyok, nem tudom, hogy a használtak milyen árban vannak. Illetve persze nézelődtem aprón, csak nem tudom eldönteni melyik felelne meg.
Erősítőben gondolkodok elsőkörben mindenképp, és tv-vel szeretném használni, vagy akár pc-vel is összekötve zenehallgatásra, film nézésre. Keret erősítőre 50ezer, aztán még bővíteném apránként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő