-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Pedig igaza van Bécinek. Sajnos nem sajnos én végigjártam a szamárlétrát (mondjuk még mindig alul vagyok) Pio VSX421-től kezdődően. Belépő erősítők nagyon korlátozottan használhatók zenére. Nincs meg bennük az erő, így a dinamika sem. Itt nem a hangerőről van szó, mielőtt valaki félreértené.
Többiek. OFF-ot légyszíves mellőzzük.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem kell hozzátenni, hogy az én véleményem, mert az magától értetődő, hogy nem a szomszédomé. Ugyanis én tesztelek és használok 15 éve házimozi erősítőket, mint szakújságíró és a téma megszállottja.
Egy újonnan 100000 forintos házimozi erősítő úgy szól sztereó zenével, mint egy 30-40000 forintos kétcsatornás, vagy még úgy sem. És ez nem csak az én véleményem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic