Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rp526
aktív tag
válasz
skippper #189897 üzenetére
"..akkor ő hány éves ember milyen hallására céloz?
"
Illetve aki felveszi, mastereli milyen hallással rendelkezik? Vajon ő már 60 éves szaki és tudatosan javítja saját hallásához, vagy nem és pont magasba húzza? Foglalkozik ezzel? Fiatal, nincs baj a hallásával?? Stb stb.. -
alphamooncam
őstag
válasz
skippper #189897 üzenetére
Nem vagyok szégyenlős, és mások szokásai sem határozzák meg az életem.
15 éve vagyok nyugger, hallásom nem a régi, viszont élvezni akarom a zenét úgy ahogy én azt elképzelem, és ebben nem fog megakadályozni az hogy mások hogyan hallják a zenét.
Technológia van értem, és nem fordítva.
Mérések csak egy egy viszonyítási alap, hogy ne tévedjek túl mélyen az erdőbe...szóval a helyedben én igazítanék a magas tartományon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest