Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khaosz55

addikt

válasz Rolibratyo #188789 üzenetére

Köszi, megnézem és kipróbálom úgy is ha nem veszek el benne. Most megint előkapartam a rew-et mikrofont és mindsp-t, megnéztem hátha lehet finomítani. 4 nyers szub mérés és alignment tool-al elkezdtem játszani, találtam egy delay beállítást ami korábban nem tűnt fel.
    Elsőnek a két front ulti lőttem össze, ebben az esetben egyik invertbe került és nagyobb késleltetést is kapott. 20-40 hz között jobb lett az eredmény nyerem 2-3 dB-t. Beszakadások kb ugyan úgy eltűntek mint a korábban. Aztán a két hátsó XTZ-t lőttem össze ott nem kellett késleltetés. Végül meg a két hátsó és két első subot néztem meg az alignment toollal. A két hátsót is invertbe kellett rakni és késleltetni a frontokhoz képest. Nekem az alignment tool bejön, hozza amit ígér, max 1-2ms-al többel és kevesebbel is megpróbálom.
    Eredmény, hogy kevesebb EQ-val kaptam jobb eredményt.
    Zöld a régi a kék meg az új. Ez már 3dB-bellül van a lényeges részen. Még alakítom kicsit.

Aztán csináltam egy configot amiben a hátsó xtz-ket bedugaszoltam. Így mindegyik sub zárt. Ezt még alakítani kell, de csak a próba miatt csináltam. Narancs a zárt verzió.

Kipróbáltam őket, és tesztelés után még mindig a reflexes verzió jött be, pedig zárt verzió is ott volt már hangnyomásra, viszont élményre a reflex hozta azt amit én szeretek.

Új hozzászólás Aktív témák