- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat! Egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz projektor itthon:(
Nos leginkább a pénzhiány az oka, de olvasva az általatok beír linkeket amúgy sem egyszerű dolog!
Én mondjuk nem gondoltam LCD monitort szétbuherálni, hanem egy konkrétan erre a célra kifejlesztett asszem Toshiba által gyártott írásvetítőre készített LCD-t akarnék beszerezni! (Hát úgy látom nem sok sikerrel :O, tehát marad a lenyúlás a suliból:DD nem hinném, hogy le akarnák selejtezni)
Aki látott már ilyet az biztos azt mondj, hogy halvány, de lehúzom a redőnyt oszt cső mert megvan oldva az egész dolog!
Volt még olyan hozzászólás a linken, hogy hűteni kell mint atom:Hát ami a suliba volt azt nem igazán kellett. Hát vagy 3-4 órán keresztül vetítette a a számtech tanár által írt program forráskódját, miközben írta a programot. szal az nem melegedett, de lehet, hogy ez csak kivételes volt! Jobbanmondva melegedett, de nem annyira, hogy atom kúlerrel hűteni kellett volna! -
dabadab
titán
válasz
Warlock_42 #9 üzenetére
Barmit :) DivX-ek, DVD, barmi.
Jo lejatszo meg normalis videokaresz (semmi extra, a Matrox G400 meg egy GeF3 is siman vitte a dolgokat) kell hozza, annyi az egesz. -
Honnan
csendes tag
Miért nem veszel 1 millás projectort, nem kell vele tökölni? :)
-
dabadab
titán
válasz
Warlock_42 #6 üzenetére
''Már láttam olyan filmet ami a 750-es procinak gondot okozott.''
Milyen film volt az?
Mert en meg nem lattam olyat, ami az 500-as Celeronnak gond lett volna. -
Warlock_42
senior tag
Már láttam olyan filmet ami a 750-es procinak gondot okozott. Én egy AthlonXP-t azért beletennék. -
hezso
aktív tag
Már volt ilyen házi projektor építésre próbálkozás itt a PH! -n, és arra jutottak, hogy egy kibelezett LCD monitorból a legkönyebb csinálni. Akartak, vagy akart valaki diavetítőből kamera LCD-vel, de az túl kicsi felbontásnak mint kiderült, aztán kell mindenféle lencse. Írásvetítővel lehetne hozzá egy bontott LCD monitor, de ott meg az élesség nem garantált talán. Aztán lehet próbálkozni, hátha összejön...
-
Kobe
veterán
hát nem vagyok egy nagy szakértő ebben a témában, de ez így első blikkre is elég komplikáltnak tűnik.
Nem lenne megfelelőbb egy dvd rom és VGA n keresztül összekötöd a tv vel? vagy pont a kivetítés a lényeg?
ha mindenáron a gépet akarod használni, akkor sztem így egyszerűbb lenne :DD -
PeliScan
addikt
Némi segítség, bár közel sem olyan egyszerű dolog ez, mint amilyennek elsőre látszik. :U
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=26639&arc=f[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9268&arc=f[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=8824&arc=f[/L] -
Ronyman
aktív tag
Nos mostanában gondolkodom egy házimozi rendszer kiépítésén! Lehet, hogy nagy fába vágom a fejszémet, de remélem ti azért majd segíteni fogtok benne!
Nos az elképzelésem a következő:
Nem konkrétan dvd-lejátszót akarok használni, hanem mondjuk egy erre a célra megfelelő számítógépet! Ugye beletennék egy dvd-romot, az avikat meg játsza alapból! A hangkarinak megfelelne szerintem egy live, alaplap +800 körüli proci szvsz bőven elég? (Vagy nem?) Nos tennék még bele 1 tvtuner kártyát(sztereo)+táv + lenne még egy infraport, hogy a gépet is tudjam távval kapcsolgatni.
(Nos azt nem tudom, hogy meg lehene azt oldani, hogy az infraport+ táv irányítsa a tvtunert is, és akkor elhagyható a tvtuner távja)
Na most jön a neheze:
Kellene egy olyan lcd panel, amit írásvetítőre lehet rátenni? -Ilyet honna lehet szerezni? És milyen árban van ez mostanában? (A múltkor láttam egy licitálgatós honlapon aszzem 30.000-ért, de azóta sehol nem találok ilyet!)
Akkor kellene egy írásvatítő.(Ez is vol azon a licitálós honlapon, de azóta sincs 5.000-ért lehetett elhozni.
Hangfalrendszert meg szerintem érdemesebb venni pl: Orion vagy Genius Mert ha az ember nekiáll hangfalakat építeni,akkor drágább lesz és nem biztos, hogy jobb lesz mint amit a boltban megvesz.
Kérlek segítsetek, hogy hol találok jó áron írásvetítőre ráhelyezhető lcd-t és írásvetítőt! (annó a középsuliban volt ilyen le kéne nyúlni? ;])
Nos minden segítséget és hozzászólást szívesen fogadok!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest