Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz troll81 #59777 üzenetére
Nem tudom mennyire megbízható ez a teszt, de ebben mondjuk amúgy sem brillírozik ez az Arcam, és akkor még szépen fogalmaztam. Egyébként bírja a 4ohm-ot is persze, de a specifikációban én sem találtam erre vonatkozó infót. Érdekes.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Quetz
őstag
válasz troll81 #59777 üzenetére
Arra figyelj, hogy nem szabad az AVR-t 4ohm üzemmódba kapcsolni, mert csak hamarabb kinyírod a hangfalaidat. A limitált üzemmód ugyan csak annyit tesz, hogy korlátozza a kimenő jelszintet, ezért alacsonyabb hangerőn kezd el klippelni az AVR. A hangfalak pedig nagyon nem szeretik a négyszögjelet.
Ha nem bírja a kívánt hangerőt, akkor végfokolás a megoldás. AVR-k között 5-7 csatorna hajtása esetén van 5W-30W különbség, hogy mit tudnak leadni "all channel" mérés esetén. ez 0-2dB hangnyomás különbséget jelent, azaz elhanyagolható.
-
arcitec
addikt
válasz troll81 #59774 üzenetére
Nincs "csak" 8 ohmos erősítő. Az erősítőt kell illeszteni(beállítással) a hangfalhoz, ha nem akarjuk,hogy nagyon melegedjen, esetleg megsüljön hosszútávon. (Hiába kapcsol le a védelem, odáig el kell jutni és addig ............ ) .
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
BBéci
legenda
válasz troll81 #59750 üzenetére
Folyamatosan azt teszem.
Azt szoktuk mondani, hogy Denonból a 4000-es számozástól kezdődik a jó hangminőség.
Onkyóból az RZ sorozattól. Bár a régi 800-asok is jók.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz troll81 #59732 üzenetére
2-3 kategóriával jobb hangminőségű használtat tudnál venni ugyanannyi pénzért. Döntsd el mi a fontosabb!
X1600H-t nem ajánlom, hangban nem a Te világod.
Zárt szubládából akkor válassz 25 centis hangszóróval szereltet, ha legalább 500 wattos. Reflexeshez fele teljesítmény is elegendő lehet, de mindkét konstrukcióból inkább az eggyel nagyobb, 30-asokat nézegesd!#59735Jigsaw04
Azokat a totál belépőket ne ajánld Trollnak, mert eléggé kifinomult a hallása![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
FerNandor
őstag
válasz troll81 #59742 üzenetére
Nem biztos, hogy van készleten. Az oldal alapján én azt mondanám, hogy nincs. Esetleg máshol.
Elektrowelten van, de 580 euro. [link] az meg véleményem szerint nagyon sok egy ilyen eszközre."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-
törölt tag
válasz troll81 #59732 üzenetére
Nézelődj Hardveraprón, illetve AVX-en!
Szerintem inkább Denon mint Onkyo, de ez ízlés kérdése.Újonnan 100000ft-os erősítőhöz, kb 200000ft-os hangfalszett passzol, és ehez kell még egy szubvoofer is.
Ez így összesen olyan 400000ft körül mozog, viszont használtan ha ügyes, és kitartó vagy, 200 körül ki tudod hozni.Ajánlott erősítők: Denon, Marantz, Onkyo, Pioneer
Ha van konkrét kinézett termék, linkeld, és lesz vélemény róla!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz troll81 #59726 üzenetére
Mindenképpen többet kellene rászánni, mondjuk legalább 500-at.
Nincs értelme konkrétumot ajánlani, mert a használt piaci kínálat folyamatosan változik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
FerNandor
őstag
válasz troll81 #59724 üzenetére
Javasolni sajnos nem nagyon tudok semmit. Mire kell amúgy? Mert, ha csak net és rádió/zenehallgatás, filmek/játékok nélkül akkor lehet, hogy nem érdemes házimozi erősítőt nézned, hanem inkább egy sztereo erősítőt.
Ja, közben látom, 5.0 jelenleg a rendszer.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz troll81 #59719 üzenetére
Én sokat nem tudok segíteni, mert csak felhasználó vagyok, de úgy látom, más nem ír.
Ha ezek maradtak a szatyorban, akkor én szerintem a 809-est választanám. Elvileg ez képviseli a legmagasabb kategóriát a 4 közül, évjáratban meg kb egyforma ez a 4 verzió.
De itt van pl összehasonlítás 717 és 809 között: [link]Most amúgy eléggé elszálltak az árak ezen a piacon is, ahogy látom.
Egyébként hálózatba kábellel tudok őket becsatlakoztatni, ha jól látom, WiFi csak külön USB adapterről megy (a 717 és 809 modelleknél). Ha jól rémlik a 818-ast meg a 838-ast dícsérték itt korábban, de azok akkor már drágábbak lennének, mint 250Eur."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz troll81 #59696 üzenetére
Ha jól rémlik mindkettőre jellemző a HDMI board meghibásodása. Ennek utánanéznék. (azt nem tudom, hogy ha már javíttatták, akkor mennyire jellemző az újbóli meghibásodás)
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz troll81 #53379 üzenetére
Ha a Denon hangzása bejött sztereóban, akkor nehogy Onkyót vegyél!
(#53384) Scarletiel
Ez házimozis topik, tehát a válasz: házimozi erősítő is kell a hangdobozszetthez. Amennyiben aktív 2.1 szettet keresel, másik topikban érdeklődj!
Ami halkan is szépen , tisztán szól, az nem olcsó. A belépő házimozi rendszerek, amiknek az ára nagyjából 200000 forintnál kezdődik, nem képesek arra a mutatványra, ahhoz legalább a dupláját kell elkölteni alkotóelemekre.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Quqesz
nagyúr
-
BBéci
legenda
válasz troll81 #52180 üzenetére
Az nem szett, hanem csupán egy centersugárzó.
(#52181) Jim74
Olyat vegyél, amelyik Premium High Speed minősítésű. Ami számozott, az többnyire kamu.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz troll81 #49192 üzenetére
Egyértelműen az ALR-t választanám és az erősítő cserét mielőbb ejtsd meg. Egy használtan 20000 forintos autós simán lezenéli.
-
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest