Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz John D'oh #82603 üzenetére
Szia! igazad volt teljesen. Naív voltam illetve bíztam abban ,hogy 2024 ben egy ilyen cég nem tehet ki félrevezető marketing jelzéseket. A törvény által előírt garanciát biztosítják csak tehát az 1800 ra 2 év.
Azt mondták csak a japánban összerakott készülékekre adnak 5 évet az ha jól tudom a felső kategória a Denonnál. Jeleztem nekik hogy a honlap így nagyon félrevezető és fogyasztóvédelemhez is lehetne éppen fordulni ez miatt, azt mondták már többször jelezték a lengyel kollégáiknak de nem történt változás. Mondjuk ez egy vásárlót nem tudom mennyira vígasztal..."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz John D'oh #82603 üzenetére
" A standard garancia, amit a sztereo vagy házimozi készülék gyártója ad, a vásárlás dátumától számítva 1 év. "
"3 év garanciát kap a DEFINITIVE TECHNOLOGY, DENON (fejhallgatók és bluetooth hangfalak kivételével), FOCAL (elektrónika, beleértve: hangprojektorok (soundbar), subwooferek, aktív hangfalak), HEOS, MARANTZ, POLK AUDIO"Én ezt úgy értelmezem hogy a Denon, mint gyártó önmagaban 1 év garanciát ad és a hazai Denon Store/Totel minden Denon és Marantz termékre a zárójelben leírt kivételektől eltekintve 3 évet ad, amit regisztrációval meghosszabíthatsz 5 évre. Nálam bizos, hogy így volt .
Majd írd meg légyszíves mire jutottál,de nagyon korrekt bolt, szerintem 5 év lesz az.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k