Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz John D'oh #82603 üzenetére

Szia! igazad volt teljesen. Naív voltam illetve bíztam abban ,hogy 2024 ben egy ilyen cég nem tehet ki félrevezető marketing jelzéseket. A törvény által előírt garanciát biztosítják csak tehát az 1800 ra 2 év.
    Azt mondták csak a japánban összerakott készülékekre adnak 5 évet az ha jól tudom a felső kategória a Denonnál. Jeleztem nekik hogy a honlap így nagyon félrevezető és fogyasztóvédelemhez is lehetne éppen fordulni ez miatt, azt mondták már többször jelezték a lengyel kollégáiknak de nem történt változás. Mondjuk ez egy vásárlót nem tudom mennyira vígasztal...

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

• b.

félisten

válasz John D'oh #82603 üzenetére

" A standard garancia, amit a sztereo vagy házimozi készülék gyártója ad, a vásárlás dátumától számítva 1 év. "
    "3 év garanciát kap a DEFINITIVE TECHNOLOGY, DENON (fejhallgatók és bluetooth hangfalak kivételével), FOCAL (elektrónika, beleértve: hangprojektorok (soundbar), subwooferek, aktív hangfalak), HEOS, MARANTZ, POLK AUDIO"

Én ezt úgy értelmezem hogy a Denon, mint gyártó önmagaban 1 év garanciát ad és a hazai Denon Store/Totel minden Denon és Marantz termékre a zárójelben leírt kivételektől eltekintve 3 évet ad, amit regisztrációval meghosszabíthatsz 5 évre. Nálam bizos, hogy így volt .
    Majd írd meg légyszíves mire jutottál,de nagyon korrekt bolt, szerintem 5 év lesz az. :R

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák