Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Nemir Ombe #2903 üzenetére
Nem akarok ilyet minden áron csak nem kaptam konkrét választ a kérdéseimre azért feszegetem még.
De most hogy válaszoltál megtudtam amit akartam.Köszönöm!
Az MR 6-ot meg azért kérdeztem,mert a múltkor valaki ajánlotta,hogy a topikgazdának lesz eladó beszéljek vele.Már írtam vele ez ügyben és lényeges összeggel olcsóbban odaadná,mint a 180-asok új ára.
Azt mondanám hogy ezen az áron minél jobb minőseget szeretnék!Nem vágyom én a JBL-ek után annyira...A jobb alatt most nem azt értem,hogy részletezőbb legyen,ha az csak előny persze.Hanem hogy sub nélkül se hiányoljam azért a mélyeket,a magasak ne nyomják el a cincogásukkal,ha netán hangosabban hallgatnám az élményt.És mozira is jó legyen ez is egy szempont.Olyan arany középutú lenne a jó,ha étesz engem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest