Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Morris #32778 üzenetére
Hát ez esetben az onkyo.
Mondjuk lehetne acelosabbat is választani mondjuk használt piacon...
Már ha nem gond az hogy nem új.
Sztereóhoz egy jó hangfal párral együtt nem indokolt a szub, de akkor sztereó erősítő kell.
Viszont gondolom az avr opcionális szolgáltatási miatt akarsz inkább avr mint erősítőt.
Ezekhez viszont nem rosz ötlet a szub, de azért zenei téren ezektől ne várj túl nagy minőséget, szerintem."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz Morris #32772 üzenetére
Szia, az a két avr szinte ég és föld, ami a hangkaraktert illeti.
Az onkyo tipikus magamutogato dinamikus, 'agydorrenes' hangú, mozivas, zenei képessége eléggé hagy némi kívánni valót maga után.
A denon már naturális, természetesebb hangú, az onkyohoz képest 'üresebb' de sokkal természetesebb hangú avr.
Neked kell eldonteni milyen hangra vágysz mozin.
Ha 'hajosszeborzolo' huha dinamikus hamgot akarsz, akkor az onkyo, ha a termeszeteshez kozelibb, nem minden 'agydorrenes' hangra vágysz akkor a denon.
Persze az is sokat számít milyen hangsugárzót hajtanal meg velük...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Nemir Ombe #32764 üzenetére
Mi a manó ez?
No ha az ember ránéz egy ilyen hangsugárzóra, soha nem fogja a hangsugárzót, hangfalnak nevezni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz Nemir Ombe #32729 üzenetére
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz fehér_ember #32660 üzenetére
nah mondjuk ebben igazad van anno az XXL banándugó engem is megfogott, csak azt gondoltam hogy én vagyok a béna hogy nem értek hozzá
-
válasz fehér_ember #32656 üzenetére
igen, az a gyártó nagyon tud...
bármit is csinálnak, ahhoz nagyon értenek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz Downsampling #32618 üzenetére
+1 a 'szürke szövegnek'
Ez pontosan így történt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
válasz VoidXs #32608 üzenetére
+1 én is igy tapasztaltam, kipróbáltam már többször ezt a szub mentes mozit, és így éreztem én is hogy elveszik a dinamika...
Persze ezt is csak akkor tudja az ember érezni, hallani, ha van viszonyítási alapja...."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ez igaz, és jogos, csak abban nem vagyok biztos hogy pl az avrnek jót tesz e hogy azokat a mély hangokat is a végfoknak kell meghajtania, amit a szub beépített erősítőjének kellene...
nem arra gondolok hogy nem bírja, hanem hogy el fogyhat az erő.
persze értem amit mondasz, a mély hangnak "mindegy" honnan szólnak.[ Szerkesztve ]
-
válasz Csabi1984 #32549 üzenetére
Akkor itt is, nézd meg az avr kezelési útmutatójat ahogy Beni2360 is mondja.
Több különféle 'hangkep' között tudsz választani és lehet nalad nem az adott érintetlen 'hangkep' van kiválasztva...
Amúgy VoidXs kolléga szavai a playerre vonatkozik, ahogy BBéci is mondja[ Szerkesztve ]
-
+1
Ha nem lenne fontos a szub mozihoz, akkor nem 5.1.2 lenne vagy 7.1 hanem 5.0.2 vagy 7.0Ha szub csatornát szét kell 'dobatni' a frontokra, szamomra az olyan mint amikor a sztereó hangot 'szétdobatjuk' 5.1re az avrrel
[ Szerkesztve ]
-
válasz kzsolt00 #32531 üzenetére
azok a taga hangszórók gondolom jók lehetnek ha taga hangsugarzokat veszel.
De javaslom először legyen kész az 5.1 és utana gondolkozz atmos rendszerben.
Mondjuk válassz egy 5.0 szettet amihez létezik atmos sugárzó, beepitheto is.
Nem akarok butaságot írni, hogy az autó hangszóró jó lehet e atmosnak.BBéci :'Két utas és három utas lehet például buszon, vonaton...'
Ez vajo volt[ Szerkesztve ]
-
válasz kzsolt00 #32526 üzenetére
Szia.
1. (nagyon alapvető) a felső atmos hangszóró pár milyen hangok megszólaltatásáért hivatott? (mély, közép, magas)
Minden hangtartományban dolgoznak az Atmos sugárzók, természetesen akkor ha van külön atmos hansáv a filmen, vagy az avr úgy van beállítva hogy keverjen oda is hangot
Mozinál úgy is érdemes vágni ezen csatorna frekiket is, így a mélyek nem számottevőek az atmos hangsugárzók esetében sem.2. Bármilyen beépíthető hangszóró lehet Dolby Atmos hangszóró? Mitől atmos hangszóró egy atmos hangszóró?
Nem feltétlenül, mivel a kialakítása is fontos az Atmos hangsugárzónak.
Javasolt hogy ugyanabból a márkából és termék családból legyen mint a többi hogy ne lógjon ki a hangképből, persze itt mivel "csak" effektek vannak első sorban, így nem akkora "szentség törés" az egység, de ajánlott2. Mik a tól-ig határok a megfelelő hangszóró kiválasztásánál. Olcsó húsnak híg a leve alapon nem vennétek egy 4000 forintos beépíthető párt, holott látom, hogy az extreme audio-n rákeresve a legolcsóbbak 30.000+ ért vannak. (mármint amelyek dolby atmos megjelölésű beépíthető hangszórók.) Tényleg ennyivel jobbak? Ha csak néha ciceregniük kell és ennyi a teljes szerepük, akkor mi a pláne a drágának?
Azért nem csak cicergésről van szó, mert képzel egy egy atmos filmet ahol a fejed fölött húz el egy helikopter vagy repülő és annak a hangja nem csak "cicergés"3. Ha most nekem előre kell vennem egy atmos párt, úgy hogy még rendszerem sincs (mert most van lehetőségem beépíteni, aztán ha kész a sziget a napaliba, nem szívesen bontanám le 1-2 év múlva egy jó részét, csak azért hogy beépítsem), akkor egy jövőbeli alap-közép kategóriás erősítőhöz (elvárás 4k képes legyen, és az 5.1.2-t tudja, és nem vagyok márka párti, a legjobb ár/érték győz nálam) milyen párt ajánlanátok amely olcsó de jó, tehát a legjobb ár/érték re vagyok kíváncsi. Érdemes egyáltalán álmodnom egy maximum 20.000 es keretben, vagy addig csak nagyon gagyik vannak?
A mostani avr-ek, szinte a belépők mindegyike is tudja az atmost, a hangminőség már kérdéses, de tudja.
Sajnos a megfelelő Atmos hangsugárzó pár nem igazán jön ki a 20 ezres keretből, hacsak nem beépíthető.
ebben a többiek tudnak majd segíteni, mivel én Atmos mentes vagyok4. A dolby atmos hangszóró pár, baj, hogyha nem tökéletesen a kanapé/ülő ember felett van, hanem mondjuk egy méterrel előrébb? Nektek hogy van elhelyezve? Ragaszkodja ahhoz, hogy felettem legyen?
Erre vannak leírások a neten elég sok, hogy hova érdemes/kell rakni az Atmos habsugárzókat.
[link]
[link]5. PL egy ilyen erősítő hátulján azt látom ,hogy a back/height hangszóró kimenet osztva van. Jól sejtem hogy ezt szoftveresen a rendszerből állítom be, hogy melyikként kívánom használni? Jó megoldás az ilyen, vagy keressek olyan erősítőt, amin dedikált különálló "height" bemenet is van?
Az az avr esetében azt jelenti hogy tudod úgy hajtani a hangsugárzókat hogy 7.1 és/vagy 5.1.2
Azért jelölik hogy osztott a kimenete, mert az avr konfigurálásnál ki tudod választani neked melyik rendszered van kiépítve[ Szerkesztve ]
-
válasz Nemir Ombe #32461 üzenetére
+1,nekem is az egyik pár elac bs 263 dobozokat az mpl hozta, semmi baja nem volt, igaz fel volt matricázva mint a 'karácsonyfa'
[kép] emlékszel?
-
válasz Nemir Ombe #32383 üzenetére
-
válasz szaki1986 #32376 üzenetére
Szia, korábban nem volt ilyen jelenség?
Esetleg nincs beszoritva?
Tud normálisan szellőzni?
Egy kompresszoros levegős tisztítás meg segithet, erdemes tisztítani, lehet a hűtő lamellák között sok por gyűlt össze, amit aztán tud 'szigetelni'hash99: +1, megeloztel
[ Szerkesztve ]
-
válasz Beni2360 #32369 üzenetére
Igy is van
Amúgy a kollégának nem tudom mi a baja velem, a mai napig nem tudtam rajonni, pedig anno még privátban is segítettem neki amiben tudtam.
Egyszerűen szamomra ez az x-akta[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Nemir Ombe #32352 üzenetére
Rajta vagyok az ügyön
Mindkettőn"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Nemir Ombe #32341 üzenetére
Örülök hogy te mellém állsz a muveletlensegemben"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
Urak, nem érdemes ezt a 'kinek mi hogy mikor miért milyen' padló van a nappaliban, 'mozihelyisegben' ennyire sertonek vagy minősitonek venni, mert az egész így indult.
'Látványnak jó, de ha házimozis szemmel nézzük, akkor borzalmas.'"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
válasz Vicarious1 #32306 üzenetére
Hogy mi okozza, azt nem tudom, de szép, kellemes a 'látvány'
-
válasz Gtaati #32296 üzenetére
Igen, tesztelgesd csak, nem törvényszerűen kell utana állítania, mondjuk nálam az utana állítás után lett jó a hang, de ez sem kőbe vésett 'szabály'.
Es ha nincs szubod, akkor nem kell a nyolcvanas vágás, probakent beallithatod a centert és a hattereket, de hallgasd meg így is, meg a bemert értékeken"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Gtaati #32290 üzenetére
Ez onkyo sajátosság, sajnos, nem elég pontosan tud mérni, ahogy arcitec kolléga írta, futtasd többször, majd ha nem akarja a jót, akkor mérd meg és allitsd be, nálam is volt ilyen anno.
A vágás frekit javaslom én is arra amit a kolléga ír, én is igy használom és elég sokan itt a topikban.
Persze probalgathatod neked melyik tetszik, de a javasolt 80 vs 120 a megfelelő...[ Szerkesztve ]
-
-
hát én "bármilyen" konzolt azért nem raknék a frontok alá...
ha mindenképp szükséges a döntés, akkor lehet raknék alájuk tüskét, aminek a hátsó kettő tüskéje magasabb mint az első kettőjé, és akkor esetleg tudod dönteni.
az alátámasztás nagyon fontos a megfelelő hang eléréséhezha nálam látnád a háttér dobozok rögzítését, szerintem kiesnél a zoknidból
volt már nálam egy két fórum társ, meg is lepődtek
de a célnak megfelel...[ Szerkesztve ]
-
válasz hjtz4t3wrseg #32279 üzenetére
Köszönöm a véleményed, úgy örülök neki hogy részese lehetek az éppen aktuális "érzelmi állapotod" alakulásának
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gtaati #32274 üzenetére
szia, igen, a mikrofon legyen ott ahol hallgatni fogod, lehetőleg a fülmagasságban, hogy a mikrofon is azt és ott hallja amint majd te fogsz...
maga a kalibrálás egész egyszerű folyamat.
bedugod a mikrofon jack dugóját az avrbe, miután elhelyezted a megfelelő helyre, majd csendben végig várod a folyamatot.
nálam a 616-os anno három kört futtatott le, az RZ900 már nem mért háromszor.
első körben ellenőrzi hogy hány db hangsugárzó érhető el, majd utána ment a "puttyógás" az újabbak már "zúgnak" javasolt csendben végig várni, mert az egyéb hang források befolyásolhatják a végeredményt.
én ez idő alatt mindig kimentem a szobából, hogy a "nagy testem" sem "árnyékoljon" vagy befolyásolja a hang "terjedését"
a lényeg hogy a végén kalkulál egy adott értéket, amint elmentesz és ezzel kész is van, de írja hogy eltávolíthatod a mikrofont.
majd után ha úgy érzed, hallod, állíthatsz a menüjében a csatárok hangerején vagy a freki vágáson.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Hát uraim, tudom hogy a pokolba kivantok már, de hihetetlen mennyit számít egy jó minőségű player...
Ma hozzajutottam egy két blu-ray lemezhez, boltból, és hát azonnal beugrott mi az amit nagyon nagyon regen láttam
Filmelozetesek, és warning feliratok
Azt kell mondanom, ennek is vagy egy feelingje, akár a 'dohányzasnak a reggeli kávéval'.
A hangja a cxu dacjanak hihetetlenül részletes.
Talán az eddigi legjobb hang amit hallottam.
Lehet be is szerzek még néhány rca kábelt hogy kiprobaljam 'analógban' átvinni a hangot az avrre.
Már értem - amit eddig is tudtam - mi kerül ennyibe ha valaki minőséget akar.
Talán most érzem úgy hogy ez a player előhozza az oled képalkoto technológia 'igazi' tudását.
Olyan mintha tvt is cseréltem volna[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Jó vanna' jogos (set-top box)
Nem tudom mi ertelme lenne, csak ismerkedek vele és probalgatom hogy mit is tudhat
Akár oda is kothetnem és akkor átmenne rajta a képi jel és akár az avr felismerne így azonnal a jelet.
De utána olvasok, köszönöm a választ[ Szerkesztve ]
-
Urak, a cxu playeren van egy hdmi input aljzat.
Azt írja a használati hogy oda lehet csatlakoztatni a setup boxot.
Oda bármit köthetek ami hdmi? Pl dune?
Előre is köszönöm a választ
[kép][ Szerkesztve ]
-
Én is kíváncsi vagyok rá.
A cxr200 dacjanal jobb/részletesebb volt a dune dacja.
Bízok benne hogy a cxu jobban fog teljesíteni.
Ha megvan a 'végeredmény' megírom, ahogy szoktam, mint szinte mindentDe az tuti hogyha a cxu dacja bizonyít, akkor Oehlbach rca kábelt fogok felhajtani vagy három párt és azzal fogom átvinni a hangot az avrre
[ Szerkesztve ]
-
válasz #98221312 #32219 üzenetére
Kettőnk közt annyi a különbség hogy én is igy gondoltam, csak én lecsaptam rá, biztos ami biztos elven
BBéci : +1
Amúgy ma meghallgattam zenei cdvel is a sztereó hangját a cxunak és igaz bitstream hdmi de megnyerő, részletes hangra képes.
Hamarosan bekotom rca kábellel, hogy mit tud a saját DACja, de nagyon bizakodó vagyok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
anno én az A-500-as DACjával elégedett voltam, amíg meg nem érkezett hozzám az RZ900...
no ott azért már elhasalt a popi "csúcs" DACja
Persze, gondolom ez is olyan mintha a a Mercit hasonlítanám össze a Suzukival"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz #98221312 #32207 üzenetére
&tomyka74:
arról van/volt szó hogy a cxr200-as avr nem mindig ismeri fel bekapcsoláskor a dune vagy a popi hdmi jelét, ezért nem ad képet és hangot.
nem volt ebben semmi titok, én nem egyszer kérdeztem rá itt is a topikban hogy mi lehet ennek az oka...
anno beszéltünk is róla, de és ezt tomyka74 fórumtársamnak írom és nem sértésnek szánom, de azért nem gondolnám hogy az célra vezető lenne hogy ezen lovagoljunk, szerintem.
eltitkolni, letagadni szerintem senki nem tette az esetleges "hibákat" ami számomra a mai napig nem egyértelműen biztos hogy a cxr200 hibája, mert pl az IPTV boxot szó nélkül felismeri, minden alkalommal.ettől függetlenül a CXU egy nagyon korrekt player
Norbi 72: látod, látod, nálam nem meglepő a meglepődés
és tudod a mottót, attól hogy a rendszer olyan nem feltétlenül belépő kategória, én magam igen is belépő szinten "focizom".
sokat kell még tanulnom, tapasztalnom...[ Szerkesztve ]
-
válasz zsoika #32196 üzenetére
De popi volt, es igen hangban jobb volt a dune de csak a beepitett DAC miatt.
Kb a kép az azonos volt a dune a popival...
És valóban egy jó blu-ray, sokkal jobb mint a media playerrek.
Eddig ezt sem akartam elhinni, tévedtem, ismétBBéci: no ezért nem ajánlok én senkinek semmit, csak is azt ami volt nekem is
Koszi a kiigazítást, erre nem is gondoltam[ Szerkesztve ]
-
-
-
Úgy úgy... Jól mondod...
A cxuhd valóban bomba jó áron van, nem vitatom és gondolom az is hasonlóan profi képre és hangra képes (mert tesztelem most a hangját is, es a beszédhang egyértelműen tisztább, érthetőbb, karakteresebb).
Igazából azért nem gondolkodom 4k cuccban, mert tudod, amilyen balfék vagyok, megeget az a világ, mint moly lepkét az éjjeli fény és akkor újabb millakat vernek el , es azt nagyon nem szeretném.
A minőség nekem mindennel fontosabb, és hála istennek a 4k olcsóbbá es elerhetobbe teszi a fullhd tartalmakat, sz mellett fullhd tudással megtudom 'emberi' áron vásárolni az audiofil termékeket és ez számomra fontosabb mint a sok sok pixel es ficsor[ Szerkesztve ]
-
-
válasz zsoika #32180 üzenetére
Pedig igen, sokkal elettelibb a kép, a színek sokkal szebbek, kontrasztosabb a kép, es ellenőriztem, semmit nem nyomtam el a tvn semmit, mint legutóbb
Még megvan a dune, ha erre jársz megnezheted ha gondolod a különbséget.
Már korabban is akartam egy korongos lejátszót is, mert vannak filmek amiket meg akarok venni blu-ray lemezen.
A halozat fontos nálam, ezért is valasztottam a korong es a halozati player keveréket, hogyha mar veszek blu-ray lejátszót, akkor már legyen értelme.
Es ugy tűnik van isNemir Ombe, es tényleg az idezojel
Lesz cikk, csak nincs miről írni, vagyis amiről írni tudnék, az a júliustol éles realtime számlázás, evvegi zaras, társasági adobevallas, leltar készítés, és mindezt harom céggel[ Szerkesztve ]
-
Igen, fullhd világ van nálam, és nem is akarok 4k hdr es dolby vision egyelőre...
Mokusvakitasnak tartom én is, es jó áron jutottam hozzá a cxuhoz es már jó ideje akartam egy 'korong forgatot' .
Biztos emlékszel még a dune topikban is beszéltünk errol hogy kell nekem egy 'normális' cd játszó.
Hát most vettem egyet[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Nemir Ombe #32171 üzenetére
Ez nem oppo mester
Neked 'illene' felismerizsoika: nincs akadálya
Amúgy sokkkal de sokkal jobb a kép mint a dunevel...
A hangot is hamarosan tesztelemDe engem megnyert a kepminoseg, szerelem első látásra
[ Szerkesztve ]
-
-
-
coming soon
[ Szerkesztve ]
-
-
-
+1, nálam is volt egy Úriember akivel kipróbáltuk a tv-n történő lejátszást, optikán, és meglepő volt a különbség.
a tvből "kijövő" hangminőséget még egy párezres "kínai box" is kényelmesen lekörözi
... nem is beszélve a többi playerről amit felsoroltál.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz #98221312 #31963 üzenetére
Igaz, én 'is' pont a dübörgő hang eltuntetesert vettem egy megfelelő szubot
Ui, link nem működik...
hcs57: így van, ez is szubjektív mint annyi minden az életben.
Nekem a hangzas fontosabb[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Csontikka #31943 üzenetére
Egyszerre?
De azt még is hogy gondolod kivitelezni?
Nem értem, azt gondoltam hogy a 'dugdosastol' akartad magad megkimelni...Steady74: szívesen, bár én sem hallottam még a 2040est, de szerintem nem csalodnal benne...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz #54715584 #31914 üzenetére
&Ance:
Jaa hogy nyelvtanilag nem volt helyes, látod erre nem is gondoltam
Jogos, természetesen
Ok értem így ahogy mondjátok, igazából bagatelizalas lett volna a magam részéről
Ti mindent ilyen komolyan vesztek?[ Szerkesztve ]
-
-
válasz I'am Dony #31910 üzenetére
Ez inkább viccelődes, csipkelodes volt, ami oszlopos tagja a topiknak
Amúgy ez szerintem érdemi segítség volt...
'... olyat válassz, aminek a lehető legjobban hasonlít a hangszórókészlete és a hangkaraktere a meglévőkéhez.'[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ez igaz, amit mondtatok, minden bejott eddig, szóval okom nincs rá hogy miért ne meressek vagy 'kételkedjek'
Az is sorba fog jönni, biztos vagyok benne...És igaz, azért nem hiányzik, mert azon a téren nincs viszonyítási alapom.
Tartok tőle hogy a másik fel egy mikulást költenek akusztikai elemekre ha ebbe is bele kezdenék, ahogy magam ismeremMondjuk akkor lenne ismét téma újabb cikkekhez...
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz zsoika #31876 üzenetére
&Jigsaw04:
Igen, jól emlékeztek, próbálgattam, de csak random módon, minden mérés nélkül.
valóban a faliszőnyeg és a padlószőnyeg hozott változást a hangzásban
de abban igazatok van hogy egy 100 ezres rendszernél luxus vagy pénzkidobás egy 30 ezres mérés...
persze ki miért ad pénzt, az megint erősen szubjektív dolog.
nekem már illene méretnem a rendszerem, és foglalkozni az akusztikával, de nem érzem szükségességét.
mondjuk az is igaz, hogy még nem hallottam mérés alapján kezelt akusztikai zene vagy moziszobát, szóval viszonyítási alapon nincsen.
ha lenne, lehet azonnal másként gondolnám a mérés létjogosultságát[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz Seedbacsi #31766 üzenetére
szia az AVR, nem hálózati média player
tehát nem fog filmet lejátszani.
kelleni fog hálózati média player.
a LAN port, a zenei, (on-line rádió, USB zenei fájlok lejátszása) szolgáltatásokra használhatóZsoika, megelőzött +1
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1 humoros
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok