Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen processzort vegyek?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hááát... elnézést kérek
Igazad van.
Keresgéltem, megnéztem ezt-azt és valóban, az árak a használt cuccoknál egészen fent vannak, ha a fogyasztást és a teljesítményt is nézem, meg a sok LAN és SATA csatit, akkor teljesen jó vétel.
...ha áfát valahogy vissza lehetne kapni, akkor még jobb lenne céges vételként elkönyvelve -
blaisegrille
csendes tag
Sziasztok! Hasonló cipőben járok én is. Ami számomra felmerül nas alaplap kapcsán az a memória. Nasnak nem lenne jobb egy ECC-s buffered/unbuffered ram? Az adathibák javítása végett. Én személy szerint nagyobb biztoságban érezném magam. Ti mit gondoltok?
Szintén nas építés, igazából már megvan minden. Adott egy ASUS P8H77-I LGA1155 lap, i7-3770, 2x4GB ram. Egy házat kell még cserélnem, de ez nem annyira sürgős, egyébként a jonsbo n2/n3-al szemezem.
TrueNas és Openmediavault között vacilálok, első nekifutásra feltettem a TrueNas scalet kipróbálni. Csináltam egy ZFS poolt, simán ment az nfs megosztás, linuxról rá is tudtam csattanni a datasetre.
Nektek mi a tapasztalatotok? Jobb lenne proxmox-ot feltenni és azon futtatni pl egy Openmediavault-ot, a zfs-t pedig kezelné a proxmox?? Láttam ilyen megoldásokat is.
Szeretnék mediaszervert is (Plex/Jellyfin/Emby), a trascode-ot egy quadro kártya végezné. Truenas Scale pl tud konténreket futtatni, de ez a megoldás valamiért nem tetszik annyira. Végső soron tök jó lenne, ha egy gépen meg lehetne oldani mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest