- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
válasz szazbolha #29708 üzenetére
Ahhoz meg kellene mérned. A doboz alapvetően a fordulók, reflexiók, visszaverődések miatt nem jó.
A hangszóró meg monacor. Mit lehet várni. Ezek csak kínai gyártóktól összevásárolt termékek. Eleve látszik, hogy nem szép a középtartomány, és nem jó a mechanikai váltás.
(#29709) Soká
Építeni akkor érdemes, ha megvan az elméleti háttér.
Mások konstrukciói is akkor reprodukálhatók jól, ha képes vagy ellenőrizni.(#29710) gelbelex
Mit jelent az értelmes ár? Egy 12W/4524 53€ körül vehető meg. Ez a legolcsóbb 100mm-es mélyközép, ami jó.
Bár esetleg egy SB12 is jó lenne neked.
A reflexcső jobb helyen van hátul.12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25 Hangfalselymek https://hangszoro.net/selyem
-
Soká
senior tag
válasz szazbolha #29708 üzenetére
Én tényleg nem értek ehhez, csak a parasztinak gondolt logikámat használnám, ami azt mondatja velem, hogy mások által kipróbált, bevett konstrukciókat érdemes építgetni. Aztán kívülről lehet turbózni a dolgot. De az olyan találomra dolgok, hogy akkor most ilyet próbálok bele, olyat próbálok bele, ez a vak tyúk is talál szemet alapján működik, vagyis kicsi az esély, hogy jó legyen.
A dologban az a szomorú, hogy ezek szerint még az alkalmazott hangszóró sem üti meg azt a szintet, amit jogosan(?) elvártál tőle... Persze, biztosan lesz, aki azt mondja, hogy nem a hangszóróval van a hiba, hanem a dobozzal...
(Én ehhez nem értek, csak azt tudom, hogy az emberi fogalmaink nagyon relatívek. Az, hogy mi számít _jó_ szélessávúnak, az csak adott ember értékítéletében értelmezhető. Van aki azt fogja mondani, hogy ez meg ez jó, más meg azt mondja, hogy eleve bohóckodás a dolog a sávhatároltsága miatt. Amit nyer az ember a vámon, elveszti a réven - vagy hogy szól a mondás...)
Vagy 10 éve divat volt a pepperhorn b3s akármicsoda. Nyilván feldobott, hogy kis pénzből csinálhatok magamnak valami jót, aztán meghallgattam és pont ingerküszöb alatt volt. Azóta persze megint foglalkoztat olyan értelemben, hogy a számítógéphez a legkommerszebb/vacak kis mini Genius dobozok helyett talán jó lenne egy ilyen? ha másért nem, mert én készítettem. És akkor az elvárás eleve nincs a fellegekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AutoCAD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DOOM - The Dark Ages
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest