Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
válasz
ozzy711 #20045 üzenetére
Szia!
Nem kritizálni kell, hanem leírni, hogy szerinted miért lehet olyan, amilyen (a kérdező leírása alapján).
Mellesleg, nekem is ilyesfajta problémám volt anno, és arra jutottam, hogy a visszhangnak tulajdonítható a jelenség.Én a szekrényes megoldással orvosoltam a problémát, szóval azért írtam, hátha segít.
És korábban írtam, hogy nem vagyok még profi az elektronikában és hangtechnikában, a fórum pedig szerintem segítés céljából van, nem a másik lehurrogására.t.zolka:
Budapesten a XVI. kerületben (Rákosi út eleje) van egy nagyon jó műhely, ahol ha leadod a paramétereket, akkor össze is dobják neked occó pénzért a ládát. Én a kutyimnak csináltattam ott egy nagyobb méretű (100x80x30x) ágykeretet, élfóliával, szállítással 8000 Ft volt. Holnap tudok írni egy pontos címet & nevet, ha szükséges még.
Imo85:
Az általad írt hangszórót még nem hallottam, szóval az általánosítás miatt bocsánat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest