- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.istvan80
csendes tag
válasz
szaszlaci #7423 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, a meghallgatás lehetőségét, de sajnos Pilisszántó nem igazán esik útba nekem mostanában (szolnoki vagyok).
A T/S paramétereket szeretném majd megmérni ha meglesznek a hangszórók, majd közzéteszem itt, hátha jól jön még valakinek.
Az az igazság, hogy csak a hangszórók+váltóalkatrészek kerülnének nekem pénzbe, a többi alapanyag adott (faanyag van otthon, + apósom jóvoltából jó kis 160-as pvc csövek a KTL-csatolóhoz
) A mélyátvitel miatt nem igazán aggódok, egy hasonló (csak kettéhajtott) konstrukciót már építettem egy ezeréves zöldperemes somogyival, az is meglepően szólt, ez meg csak jobb lehet (főleg hogy ezt rendesen ki is szeretném mérni és hangolni).
Ja, még egy kérdés/kérés... le tudnád írni hogy pontosan mekkora a beépítési mérete ennek a 103-as Sony-nak? Mert ha ezt tudom, már előre legyártom hozzá a "tartókeretet", hogy csak bele kelljen csavarozni a hangszórókat ha megérkeznek. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest