Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Csöves erősítő szerelése tipp [link]
-
btraven
őstag
válasz
gordonfreemN #2164 üzenetére
Sansa Clip+ fejhallgató kimenetét is köthetem oda a TAPE kapcsoló elé? Mert most azzal kísérleteznék, az van itthon.A Philips fejes jack kimenetét átforrasztottam inputra. Mert azt használnám ha már ott van. Nyűgős mert van egy olyan funkciója, hogy ha bedugod a jack-et akkor letiltja a hangszórókat, hogy csak a fejes szóljon.
A TAPE kapcsolóra tovább vezetve, szól, de jóval hangosabb mint a magnófejről jövő jel. Ez így működött is, amíg össze nem raktam a dobozt. Akkor az lett a tünet, hogy szól egy picit, csend, szól egy picit, csend, Ha félig kihúzom a jack-et akkor rendesen szól, gondolom az csak az egyik csatorna.
Ez egy nagyon kompakt doboz, bele van zsúfolva minden. A 220-as trafó nagyon közel van a fejes jack forrasztásaihoz, ha összerakod.
Lehet veszek egy jack+madzagot és inkább külön kivezetem. [link]Majd holnap frissen, újra megpróbálom, mert a végén már belefáradtam/belezavarodtam.
-
btraven
őstag
De akkor a pre-amp is erősíti az mp3 line-out-ját. Az torz lesz.
Szerintem a magnó fej-ről megy közvetlenül a választóra a jel. Mert nincs külön magnó NYÁK a kapcsolási rajzok között. Mondjuk jó vacak ez a dokumentáció. Az SW602 kapcsolót se látom sehol. Az egy BASS kapcsoló.
A 9V tápot már több helyen láttam hogy a motortól kell leszedni. A motort úgy is le kell választani, ne zörögjön feleslegesen. Egyébként iszonyú zajos lett a mechanikája a magnónak. [link] -
btraven
őstag
válasz
Bogyó bá' #2160 üzenetére
Jó lenne ha megmaradna a rádió meg a CD része is a Philipsnek.
Viszont most ki kellene szednem a mostani pre-amp-ról jövő jelet (R653, R654 ellenállást kiszedni?), és beforrasztani helyette az új mp3 lejátszóról jövő vezetéket. És akkor csak mp3 lenne.
Persze vehetnék pár dolláros erősítő modult is és akkor csak a doboz meg hangszóró maradna a Philipsből. Például: [link]
2W vagy 3W-os hangszórók vannak.Igazából mp3/flac/wav lejátszó kellene a konyhába. Hangminőség alacsony igényű
. Hangszórókkal. 220-ról üzemelve. Nem akarok akksit töltögetni. Nem akarom hordozni.
-
btraven
őstag
Mit jelent az FFC1 jelölés egy kapcsolási rajzon?
Jól gondolom hogy balra a pre-amp van, jobbra meg power-amp? És ez a FFC szalagkábel(?) választja el őket egymástól?
Szeretnék egy [link] mp3 modult belerakni a rádió-cd-magnó Philips cuccomba.
A 9V táp elvileg stimmel mert a Philips 6x1.5V elemről is megy. -
btraven
őstag
Egy barkácsoló ember lemezjátszója:
[link] -
btraven
őstag
Bakelit lemezjátszó építése.
A pickup hangszedő rögtön ki van vezetve? Onnan egyenest mehet a Marantz phono előerősítőjébe? Vagy vannak ott még alkatrészek a jelútban? -
-
btraven
őstag
-
btraven
őstag
Van még ilyen HiFi kiállítás is 2022-ben?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest