- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Barkácsolnék házilag LED reflektorokat, viszont kellene hozzá alumínium hűtőborda és 12Vos venti, mindkettő elég szép mennyiségben fellelhető kikukázott gépekből. Kérdés, hogy hol lehetne ezekhez olcsón hozzájutni? Ismerős, barát sajnos nincs akinek még meglenne a gépe, ami volt, azt meg kidobta. Helyi MÉH telepeken, vagy hol próbáljam meg? Több kellene, és szeretném olcsón megúszni ,mert elég drága lenne újból annyit venni. Segítségeket előre is nagyon szépen köszönöm!!
-
ZTE_luky
aktív tag
T_chris
Igen ezt ismertem, és elég korrektnek néz ki. mindenképp beszerzek egy ilyet, köszi
Kernel
Nem pontosan erre gondoltam, de sztem nagyban hasonló. tapasztalataim szerint falon se hagy semmit, és ha el is engedi, akk előbb szakad le a falról minthogy vinné magával a festéket.
Köszi mindkettőtöknek a segítséget, majd próbálkozom ,aztán úgyis az idő oldja meg h melyik nem esik le
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz MrDerekas #52994 üzenetére
értem, igazából egy 20cm átmérőjű körnek a kör ívét ragasztanám fel (kb 1-2cm)
magát és a rajta futó ledsort kéne megtartania. kétoldalú ragasztóból van 3M-es is de az nagyon erős az még vakolatot is hoz (tapasztalat) satnya minőség alatt nem tudom mire gondolsz teccsós?és a tábla ragacs akkor nem játszik?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, egy nem túl nagy tömegű kartondobozból kivágott kartondarabot szeretnék felragasztani falra úgy hogy az ne essen le és eltávolítható legyen úgy, hogy később ne látszódjon meg a falon (ne tépje le a festéket, ne hagyjon ragasztónyomot stb..)
Én ilyen kis táblagyurmára gondoltam vagy nem tudom m ia neve, szabadon formálható kis golyócskák amik ragadnak egy kb 5x10 cm-es táblába lehet venni.
Mit javasolnátok ti?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok aki jól ért a led sorok bekötéséhez, azon belül a hasonló music controllerekhez, kérem segítsen előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest