- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Segítségét kérném a szakértő uraknak.
Hogyan lehetne rögzíteni ezt az előagyat a lehető legkevesebb gány használatával? Nem akarnék belefúrni a csőbe, ha nem muszáj.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Csak egy kérdés a szakértőkhöz.
Gázos airsoft tár aljában lévő egyik menet abszolút tönkre lett téve, köszönhetően a hozzáértő angol úriembernek, aki javította, garanciában. A csavar csak forog a menetben, abszolút nem kap bele.Van erre bármi megoldás, vagy kuka az egész?
Köszi előre is. -
Coccolino_O
őstag
válasz macilaci78 #79827 üzenetére
Aham. Igen, hülyén fejeztem ki magamat, bele kellene tudnom marnom az aluba, egy félkör alakú lyuk is megtenné. Van gagyi "dremel" szettem, nem hiszem, hogy képes lennék bármit is elérni, azzal.
Képek:
[link]Valami ilyesmi lenne az elképzelés, az előagy kis bütyökének kellene a hely. Amúgy először megpróbálom az általad javasolt zsugorcsövet, sokkal olcsóbb, és nem kell hozzányúlnom a fegyverhez. A magpul viszont meg iszonyat jól néz ki rajta.
Nekem annyival komplikáltabb, hogy a kábelek pont ott jönnek ki, ahova marni kellene.[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz macilaci78 #79820 üzenetére
Megpróbálom. Aluminîumot mivel tudnék megfúrni, hogy egy téglalap alapú lyukam legyen az aeg testén? Nem tudok képet linkelni de a magpul sl mp5 elôagy passzolna szeeintem, csak gányolni kell hozzà. Köszi.
-
Coccolino_O
őstag
válasz macilaci78 #79804 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy a kis mütyürök csak dîsznek vannak, még gumi o gyûrûbe bele rakva se fognak semmit, lötyög az egész bordázott elôagy. Valahogyan vastagabbá kellene tennem a mûanyag hengeres részt, de nem annyira, hogy szoruljon.
-
Coccolino_O
őstag
Helló!
Megoldást keresnék, hogy ezeket a kis mütyüröket hogyan lehetne "fixen" rögzíteni a fegyverhez, de ugyanakkor ha szükségem van rá, el is tudjam távolítani őket. Ha egyáltalán lehetséges. Ez egy MP5 előagy, és nem akarnék gyorskötözőt használni, habár az lenne a legkézenfekvőbb. Köszi. r .
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Helló!
Bármi ötlet ezeknek a csavaroknak az eltávolítására? Teljesen szétkúrtam őket, pedig vettem direkt erre a célra készült csavarhúzót is, de olyan, mintha géppel lenne meghúzva, és meg sem mozdultak. Köszi. (Alapjáratot szabályozó szelep, ha levágnám a csavar tetejét, maga a csavar menete ugyan úgy összefogná a két darabot, gondolom én).
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz darvinya #71933 üzenetére
Hú, már amit leírtál, az is komplikáltnak tünik.
Igazából csak el szeretném takarni v. kijavítani ezeket az elkerülhetetlen kopásokat, ami használatból v. nem odafigyelésből adódik. Könnyebb eladni később. Az emberek meg vannak veszve, ha nem gyári állapotban adod el, persze jóval piaci ár alatt. Köszi.
Samus: Az bizony. Ha játszol, várunk az airsoft topikban. VFC Avalon Calibur II PDW. Még egyszer nem venném meg.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Mint teljesen laikus, szükségem lenne valamiféle jó ár-érték arányú forrasztóállomásra. Lényegében airsoft fegyverek csatlakozóját forrasztanám át, plusz akksik csatiját, esetleg később mosfet-t is rakni a fegyverbe vagy cserélni, szóval semmi extra.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest