-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabz
tag
válasz
spanglee001 #49772 üzenetére
http://magyarborokhaza.hu/az-ablakklima-teret-sporolo-megoldas/
-
szabz
tag
hát ez zseniális xD
Házfűtésre már láttam ilyet, de medencéhez nem xD
nyáron a napmelegét tervezem használni télen meg nincs lubickolás... am ha kemenceformára építenéd több célú is lehetne, persze főzni sütni nem kéne akkor se mert a víz elviszi a hőt, talán jobb lenne a hatásfoka...
a téglabunkert meg sima sárral rakd össze ne szárazon és nem fog füstölni annyira, ha meg kis tapasztod az oldalát szét se fog égni a belseje...
de remek ötlet 1ébként
-
szabz
tag
-
szabz
tag
válasz
spanglee001 #49772 üzenetére
ablakklímának hívják a titkot....
-
szabz
tag
válasz
spanglee001 #49750 üzenetére
bakker akár a kisállataidat is tarthatnád benne xd
gondoltam rá h szétkapok 1-2 házat és a kapcsolókat meg ezt azt beépítek majd
nekem kb pénzbe se fog kerülni csak időbe, mert ami szemét van itthon abból simán kijön majd
-
szabz
tag
Csak h ne csupa off legyen,
Nemrég vettem számomra új dolgokat a pcémhez (nem vagyok velük boldog
)
Videokártya NVIDIA GeForce GTX 560 (1 GB)
Alaplap neve Gigabyte GA-970A-DS3P (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Fx 6300
1db 2tb hdd
1db ssd
1db dvd
2db rack
meg amit még találok itthonés hát gyári hűtővel, az én régi kis noname házamba... melegszik és zajos
Veszek hozzá vmi normális hűtőt, és építek 1 házat nekik, ez most nem szép lesz, hanem praktikus remélhetőleg.
Az alap gondolat az, hogy álló lesz ( fát és fémet akarok, tudok használni hozzá, van pvc lapom is pár, de azokat majd talán 1másik házhoz...), és nagyon nagyon csendes xD
Alap dolgokra lennék kíváncsi, amiket általánosságban el lehet mondani
1, táp helye
2, milyen mekkora ventik kellenek a házba, hol helyezkedjenek el
3, meg mittomén Xd nem szeretném 3szor megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest