- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
Sziasztok!
Ez de fasza topik! Ha előbb tudtam volna erről.. Volt gépem aminek a házikója egy kis szék volt szőnyeggel letakarva és a monitor egy videoton tv De jó is volt
Nagy gányos vagyok, már ált. iskolában megmondtam a technika tanárnak én szeretek alkotni de fakezem van. Ork művészeti stílus.
Mivel az igényem megvan a szépre, főleg ott ahol lakom vettem egy (számomra szép) házat a gépemnek Sigma Luna. Szép világítós venti a plexi lapon, és vettem hozzá egy tekergetős alaplapi panel, azt hiszem sharkoon, mindegy a lényeg h kéken világít de manuálisan tekerem a ventit.
Hát megszíttam mert nem illett bele a venti csat.
Megoldottam: levágtam és jó paraszti módszerrel levágtam egy régi 3pineset egy másik ventiről és a kábeleket szépen össze pödörtem és szépen illet az előlapi panelemhez!
Aminek a csodájára járnak az az ha tekerek a panelen.
1.Amit érzek olyan mintha meg akarna rázni nagyon erősen és intenzíven rezeg a panel elzsibbad az ujjam tőle.
2. A venti el kezd nyekeregni majd egy pontnál MEGFORDUL!!! Valóban megfordul.Hogy mik vannak, mi ? Majd le szeretném cserélni ezek a ventiket valami halk szabályozhatóra de még szimatolok milyenek is lennének jók nekem.
Kék vagy fehér ledes, uv érzékeny a lyukak 10cmre vannak egymástól ( az a 10es venti?)
érdekelne tuttok valami jóssat?FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- GTA V
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest