- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz dangerzone #62421 üzenetére
Veszel egy ->ilyet<-, elég sok helyen kapni, olcsó, van hozzá hegy is olcsón. Nekem bevált.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Inhouse
őstag
válasz dangerzone #62421 üzenetére
A forasztásaim 95%-át cseh Lidokov pillanatpákával oldom meg (ez már egy újabb kivitel). Persze SMD-hez nem jó, de a lábas alkatrészektől kezdve a vezetékforrasztáson át, a kiforrasztásig mindenre. Amire nem alkalmas, arra van egy öreg 24V-os Weller pákám 1db vékony heggyel. Van még talonban egy nagyobb teljesítményű, meg pár érdekes darab (pl. ónszippantóval egybeépített), azokat egy évben egyszer, ha kell használni.
Kint terepen egyszer használtam egy kis gázos pákát, egy autós relé lábait kellett visszaforrasztani NYÁKba.[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz dangerzone #52040 üzenetére
Praktiker 1, Praktiker 2, Praktiker 3
Aztán ha túl nagy akkor ugyanott kapni tapétakést, azzal lehet faragni
-
NEMO1968
őstag
Szia!
Hangtechnikai szaküzletek, rossz mosógép talpai, esetleg tapadókorong háztartási boltokban?
Gumialátét szerintem bárhol, ahol van barkács részleg, pár telefon után meglenne.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
törölt tag
Debrecenben ilyesmit tömítéstechnikai boltban szoktunk venni. Pesten nem tudom mi a divat.
-
Wind-Storm
őstag
válasz dangerzone #23863 üzenetére
-
Wind-Storm
őstag
válasz dangerzone #23861 üzenetére
Szerintem még egyes villanyszerelő boltokban is kaphatsz.
Amúgy lehet válogatni: Lomex, Elektrokontha, Hestore, Conradés még a mikroelektronéktól (ha éppen záridő előtt nem óhajtottak bezárni ezért nem is voltam még náluk) jobbra van egy szintén elektronikai bolt (aminek a nevét most hirtelen nem tudom megmondani) ahol egészen biztosan találsz.
szerk.: na megvan, tehát az Árwill-ben tuti kapsz azonnal és legalább 4 fajta közül válogathatsz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest