- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Ha csak ennyit akkor nem szóltam. Tavaly a nyárikonyhát én is egy 230 mm-es tárcsájú sarokcsiszolóval vágtam körbe, 2 részletben meg volt. A mennyezet is gyönyőrű poros lett, de akkor nem számított, mivel festés előtt volt .
Sz@r lesz, de annyit valóban ki lehet bírni, viszont egy komplett házat akarsz, akkor azért oda kell elszívás .https://ingatlan.com/33821564
-
PROTRON
addikt
Hidd el számítani fog az a por, tapasztalatból írom/írjuk. Én legalább annyit megtettem a Te megoldásodra, hogy a meglévő porszívó kivezetéshez egy csövet raktam hogy ne azonnal fulladjak meg...halottnak a csók volt.
De nem hiszem hogy 100k alatt ne lenne élet ipari porszívó terén arra az 1-2 munkára.
A parksideos ipari sokaknak bevált ilyen célra, van webshop ahonnan akciók nélkül is lehet rendelni, csak felárral.
Amúgy ha tényleg csak 2x8 méter kell, arra tényleg nem feltétlen kell bérelni, de motorikusan akkor is bírnia kell a flexnek, tehát ugyanúgy el fog durrani a legolcsóbb gép a szupermarketből.
Nálunk cégnél Hilti flex van befogva erre, de szándékosan csak 1 tárcsával használjuk hogy kíméljük a motort...
Amúgy téglába lesz igaz? Betonnal még nem használtam a flexest, szal nem tudom mennyire bírja.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
hotkar
aktív tag
Én egy Dremel multifunkciós rezgőmasinával vágtam ki a csatorna helyét (vakolat + részben tömör tégla). Csak olyan 3 cm mélységben tudtam bevágni (mert csak annyit engedett a szerszám), de legalább a széle tetszetős lett, és vésni meg mindenképp kell.
Hátránya, hogy lassabban halad (2 óra alatt volt meg 8 méternyi dupla vágás), viszont elviselhető a por, mivel leginkábbh lefelé szóródik (az alternáló mozgás miatt nem egyirányba "lövi", mint a flex vagy a horonymaró).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest