- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz Sokimm #59423 üzenetére
Egy halom összevisszaság van abban, amit írsz.
"elavult (amortizálódott)" az amortizálás és az elavulás nem szinonímák. Elavul valami, amikor elhasználódik, életciklusa végére ér, az amortizálás szinonímája az értékcsökkenés, ami egy tervezett élettartam alatt következik be. pl elavult egy 15 éves gép, de ha én 5 évre tervezek, akkor 5 év alatt amortizálódik, nullára az értéke a könyvekben, de ettől nem avult el.A kismegszakító túlárama (zárlati árama) 1,5-3-6kA a villám meg 6.000.000kA energiát ad le, úgy ég át mint a papírlap.
A vezetéknek semmi köze a túláram és villámvédelemhez sem
A biztosítót sem érdekli, Al vagy Cu
A biztosításom (évi 42e Ft) kiterjed a villámcsapás elsődleges és másodlagos hatásaira is, feszültség alatt álló berendezésre is, 4mFt ingóságig, mert így kértem. Olyan nincs, hogy a "bztosítós nem tudja megmondani", mind meg tudja mondani, ha jól kérdezel.
Direkt így kerestem biztosítót, aki az ebtartói felelősségbiztosítás alatt nem zárja ki a "harci kutyát" mert jogilag ilyen nincs, aki a villám és víz védelmet megfelelően kezeli, és a kiegészítő bútorüveg kár is benne van, mert kb 8nm bútorüvegezés van a lakásbanElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet 850W Moduláris Tápegység
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest