-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macko20 #50955 üzenetére
Most életet mentett amit tőled vettem
A nagynak nem volt távja. Nem is találtam hozzá. Viszont teljesen új volt. A középső terepjáró ugyan az a márka viszont a panel 7,5v A nagy homokfutó meg 12v akkus
Így fogtam ami tőled vettem kiszedtem az elemtartót a középső kocsi paneljára kötöttem mivel az 6 elemes így 9v-ot kap. A csatlakozók egyeztek így azokat csak rádugtam. Csak azt sajnálom, hogy az elemtartó nem fér el az akku helyén, de a burkolat alatt nem látszik. Már csak egy jó rögzítést kell adni a panelnak és az elemtartónak.
Igazi iparos munka ahogy most kinéz. Öcskösnek jó lesz. Repeszt mint állat
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest