- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
BlacKSouL #87 üzenetére
Ha a ház oldallapját kivágnám a proci ventijénél, akkor a bordára alapból friss levegő menne. Az általad említett megoldásnál a borda egyik irányából jönne a friss levegő, de egyrészt a bordám széles kialakítása miatt, másrészt az ''erős'' szívóhatás miatt csak féloldalasan érné a friss levegő a bordát! Remélem érthető, de szerintem logikus elgondolás. Olvasgattam a fennt említett topicot, de én maradok annál az álláspontál, hogy a bordát igenis fújni kell!
A lényeg, hogy minél nagyobb legyen a hőleadó felülete a bordának, szóval a ''lamelláit'' hűteni kell! A csövezésből csak a vga-t látom a jövők(/g)épemben!
-
-
(Bundás)
addikt
Ha adott egy ''ház-rész'', amiben van az alaplap+proci+vga akkor hogyan oldanátok meg a szellőzését minél kevesebb plusz venti nélkül? Nincs benne se winyó, se semmi csak ezek! pl. kéményeffektussal!? a procin egy alcomp hűtés van 12cm-es ventivel, a gt-n pedig pl. egy zalman vf-hez hasonló kialakítású borda! hol kapjon levegőt, hova venti, hova lyuk... ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest